Βίντεο: Η Gigi Gorgeous εξομολογείται ότι είναι πανσέξουαλ

Βίντεο: Η Gigi Gorgeous εξομολογείται ότι είναι πανσέξουαλ

H Gigi Gorgeous γεννήθηκε ως αγόρι και το όνομα ήταν Gregory Allan Lazzarato - Αργότερα υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου και ζει ως γυναίκα - Είναι παντρεμένη με τον transexual/μη δυαδικό Nats Getty

gigi
Η Gigi Gorgeous με ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube αποκάλυψε ότι είναι πανσέξουαλ. Η 28χρονη Καναδή είναι ηθοποιός, μοντέλο και διατηρεί, επίσης, ένα κανάλι στο YouTube, όπου ανταλλάσει γνώμες με το κοινό της, παρουσιάζει την καθημερινή της ζωή κλπ.

Στο βίντεο της εξομολογείται ότι τελικά, μετά από όλες τις αλλαγές που έχει κάνει, είναι πανσέξουαλ. Αναφέρει, μάλιστα, ότι αυτός που το συνειδητοποίησε πρώτος και τήν βοήθησε να το κατανοήσει είναι ο τρανσέξουαλ/μη δυαδικός σύντροφος της Nats Getty. Ας αναφέρουμε ότι η Gigi Gorgeous γεννήθηκε ως αγόρι με το όνομα Gregory Allan Lazzarato.

coming out for the last time... | Gigi


Έχοντας κάνει αλλαγή φύλου, δηλώνει ότι έχει αναγκαστεί να ξανασυστηθεί στο κοινό της ήδη τρεις φορές. Συγκεκριμένα, λέει: «Συστήθηκα ως ομοφυλόφιλος πριν από τη μετάβαση. Μετά ως transsexual και μετά ξανά ως gay. Ειλικρινά, αυτές είναι μερικές, αν όχι οι καλύτερες, αγαπημένες μου αναμνήσεις. Ψάχνοντας βαθιά μέσα μου, ανακάλυψα κάτι διαφορετικό και έβαλα μια ετικέτα σε αυτό.»

Έπειτα εξηγεί πόσο μεγάλη σημασία έχει για εκείνη η στήριξη του συζύγου της, καθώς και το πόσο πολύ τήν βοήθησε στο να κατανοήσει τον ίδιο της τον εαυτό, μετά από ένα διάστημα που είχε μπερδευτεί για όσα αφορούσαν στην προσωπική της ταυτότητα.

Κλείσιμο
gigi_gorgeous_nats_getty

«Από τότε που παντρεύτηκα κατάλαβα την αλήθεια. Στην πραγματικότητα, μέσω του συζύγου μου Nats, ξεκλειδώθηκε η αλήθεια μέσα μου. Ήταν πάντα εκεί, αυτό το κορίτσι ήταν πάντα μέσα μου, αλλά χρειάστηκε αυτό το στάδιο της ζωής μου για να ανοίξω και είμαι έτοιμη να το μοιραστώ μαζί σας», εξηγεί η Gigi Gorgeous.

«Με τα χρόνια, συνειδητοποίησα ότι δεν ερωτεύτηκα τον Nats λόγω του φύλου του. Ερωτεύτηκα το άτομο που είναι. Θέλω απλώς να ενημερώσω όλους ότι είμαι πανσεξουαλική. Είχα ακούσει αυτόν τον όρο πριν, ήξερα μερικούς φίλους που ταυτίζονταν. ποτέ δεν το κατάλαβα. Εννοώ, το κατάλαβα για αυτούς, αλλά δεν μπορούσα ποτέ να δω τον εαυτό μου ως πανσεξουαλικό», συμπλήρωσε.

wedding_gigi



Ειδήσεις σήμερα:

Δήλωση έκκληση Μητσοτάκη στους πολίτες: «Κάντε το εμβόλιο»

Lockdown: Σηκώνει ρολά το λιανεμπόριο σε Αχαΐα και Θεσσαλονίκη – Τι συζητείται για το Πάσχα


Survivor: Το άγριο ξέσπασμα του Ηλία και η μονομαχία «Ντάφυ Τσαν» και Ασημακόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης