Λάμπης Λιβιεράτος: Θέλω να υπάρχει τo «Λιβιεράτος ψυχιατρείο» στην Google

Λάμπης Λιβιεράτος: Θέλω να υπάρχει τo «Λιβιεράτος ψυχιατρείο» στην Google

Ο τραγουδιστής μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του

Lampis_Livieratos
Ο Λάμπης Λιβιεράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot. του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ δήλωσε πως θέλει να υπάρχει η αναζήτηση στην Google για το πρόβλημα του προκειμένου να μπορεί να το ερμηνεύσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπης Λιβιεράτος σημείωσε πως «την δική μου περίπτωση την πέρασα με τους δικούς μου ανθρώπους, τους καλούς μου φίλους που είχα τρομερή εμπιστοσύνη στη γνώμη τους και φυσικά τα παιδιά μου και την μουσική μου. Ο καθένας πρέπει να βρει ποια είναι τα όπλα του για να το αντιμετωπίσει... Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι δεν ήμουν τόσο έτοιμος για να μιλήσω. Ήμουν εγκλωβισμένος. Έπρεπε να μιλήσω για να μην γραφτεί ότι να ‘ναι... Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις. Υπήρξε από μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας διακριτικότητα» είπε ο τραγουδιστής και τόνισε:

«Κάποιοι, βέβαια, κυνηγάνε τη δημοσιότητα και πρέπει να βγάλουν μια είδηση, τους είπα να την βγάλουν αλλά να μου δώσουν απλά την ευκαιρία να για αυτό. Να μην το βγάλουν όπως να ‘ναι. Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις «Λιβιεράτος ψυχιατρείο». Πρώτο από όλα. Γράφτηκαν πολλά και ο αλγόριθμος της Google, ο καημένος, τι θα βγάλει… Δεν σκέφτεται… Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει αυτό εκεί γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω, να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν».

Δείτε το βίντεο:

Λάμπης Λιβιεράτος: «Δεν ήμουν έτοιμος να μιλήσω όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι»



Ειδήσεις σήμερα:

Στάνισλαβ Τριφόνοφ: Ο τηλεαστέρας που μπαίνει στη Βουλή και ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό στη Βουλγαρία

Κορωνοϊός - Γερμανία: Πάνω από 17.800 οι μολύνσεις - Υπέκυψαν 104 ασθενείς σε μία μέρα

Με «πιλότο» τα λύκεια το άνοιγμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης