To πρωί της Πέμπτης το MEGA ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τηνΕλένη Μενεγάκη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.
Σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου αποκάλυψε ότι οι συνομιλίες για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη είχαν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα και οι υπογραφές έπεσαν στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Μάλιστα, όπως είπε, το συμβόλαιο της παρουσιάστριας θα έχει “μακρά διάρκεια” και πιο συγκεκριμένα, είναι κλειστό τριετές με όρους που εξασφαλίζουν όσα η ίδια επιθυμεί, αναφορικά με το περιεχόμενο και τους συνεργάτες της.
Η εκπομπή θα βγαίνει από τα στούντιο της Fos Productions, ενώ ο τίτλος της εκπομπής της πιθανολογείται να είναι το «Ελένη μου» και όχι το «Ελένη» που είναι κατοχυρωμένος από τον Alpha.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η δημοσιογράφος:
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.