Ελένη Μενεγάκη: Η Δανάη Μπάρκα καλωσορίζει τη «βασίλισσα» στο Mega

Ελένη Μενεγάκη: Η Δανάη Μπάρκα καλωσορίζει τη «βασίλισσα» στο Mega

«Ήρθε η βασίλισσα, αυτό έχω να πω... Καλή αρχή και θετική ενέργεια» είπε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του καναλιού

eleni-dnai
Η επιστροφή της «βασίλισσας» Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση είναι γεγονός. Λίγους μήνες μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από τον Alpha και να μείνει για ένα διάστημα εκτός πλατό, η παρουσιάστρια μετά από πολύμηνες συζητήσεις και διεργασίες, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega, το οποίο ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες.

Ο τηλεοπτικός σταθμός με επίσημη ανακοίνωση προς τα media ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την άφιξη της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Η παρουσιάστρια επιστρέφει με νέα εκπομπή, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν.

Το πρωί της Πέμπτης, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση, η Δανάη Μπάρκα καλωσόρισε την Ελένη Μενεγάκη στο κανάλι. «Έχω να σας ανακοινώσω ότι το Mega καλωσορίζει τη μία και μοναδική, Ελένη Μενεγάκη. Ήρθε η βασίλισσα, αυτό έχω να πω... Καλή αρχή και θετική ενέργεια. Είναι έγκυρο, κρατάω στα χέρια μου το Δελτίο Τύπου του καναλιού με το οποίο το Mega καλωσορίζει την Ελένη Μενεγάκη... Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cai64y45aryh-sf)

Ειδήσεις σήμερα: 

Βασανιστήρια στην ενόργανη: Η συνομιλία στο Messenger που οδήγησε στην επιστολή σοκ

ΣΥΡΙΖΑ: Τους χωρίζουν Πολάκης και Ελληνικό, τους ενώνει ο φόβος για εκλογές

Οργή στις Βρυξέλλες για το «Sofagate» και την αδράνεια του Σαρλ Μισέλ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης