Η Ουκρανή δικηγόρος που έγινε γυμνό μοντέλο στο Ντουμπάι

Η Ουκρανή δικηγόρος που έγινε γυμνό μοντέλο στο Ντουμπάι

Η οικογένεια της δεν γνώριζε τη... διπλή ζωή της

dikigoros0
Μοντέλο από την Ουκρανία, που ποζάρει στην περιβόητη γυμνή φωτογράφηση σε μπαλκόνι στο Ντουμπάι, αποκαλύφθηκε πως είναι δικηγόρος. Η οικογένεια της Yana Graboshchuk, 27 ετών, αναφέρει ότι νόμιζε ότι η κόρη τους ήταν σε διακοπές και η συμμετοχή της σε αυτό το project ήταν σοκαριστική για αυτούς.

Άνω - κάτω έγιναν οι αρχές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όταν ολόγυμνες γυναίκες βγήκαν στο μπαλκόνι ενός ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, με σχετικά βίντεο και φωτογραφίες να διαρρέουν στα social media της χώρας.

Σε χρόνο ρεκόρ κινητοποιήθηκαν οι αρχές με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε συλλήψεις, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», φορώντας χειροπέδες στις γυναίκες που εμφανίστηκαν δημοσίως με περιβολή... Εύας.

Aν και δεν είναι σαφές εάν η Yana είναι μεταξύ αυτών που κρατούνται, έχει αναγνωριστεί μέσω ενός τατουάζ της που ταιριάζει με τις φωτογραφίες της στα social media. Ο αδελφός της Yana, Taras, 20 ετών, είπε ότι η οικογένεια δεν είχε ιδέα γιατί επισκέπτεται την πόλη και «σοκαρίστηκε» όταν ανακάλυψαν τι είχε κάνει στο Ντουμπάι. «Πήγε για διακοπές, και τότε δεν ξέρω τι έγινε μετά», είπε. «Ναι, είχε προγραμματίσει μια φωτογράφηση εκεί ... Αλλά δεν είχα περισσότερες πληροφορίες γι 'αυτό».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

dikigoros__8_
dikigoros__1_
dikigoros__2_
dikigoros__3_
dikigoros__4_
dikigoros__5_
dikigoros__6_
dikigoros__7_




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης