ΟΜανώλης Λιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη για τα πρώτα βήματα της καριέρας του αποκαλύπτοντας πως και εκεινος είχε δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Ο τραγουδιστής, όμως, δεν κατανόμασε τα πρόσωπα γιατί όπως είπε είναι πια ηλικιωμένοι.
«Η αλήθεια είναι ότι εμένα με κακομεταχειρίστηκαν πάρα πολύ, γνώρισα απάνθρωπες συμπεριφορές. Κι επειδή τώρα έχουν βγει και πολλά έτσι για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και όλα αυτά, μου έχουν συμβεί, αλλά δεν θέλω να τα πω γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι γέροι πια…», είπε αρχικά ο Μανώλης Λιδάκης. «Τι να πω τώρα για τον τάδε που κάποτε ήταν ο… Θεός της ΕΡΤ και πήγα εγώ με ένα δισκάκι κάτω από τη μασχάλη…», πρόσθεσε ο Μανώλης Λιδάκης.
Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή love it:
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.