Survivor: Η Μαριαλένα πενθεί και ο Αλέξης Παππάς αυτοαποθεώνεται

Survivor: Η Μαριαλένα πενθεί και ο Αλέξης Παππάς αυτοαποθεώνεται

Στην τηλεοπτική γη των ευτράπελων, οι Survivors συνεχίζουν να μοιράζουν γέλιο και να προκαλούν απορίες με όσα λένε και όσα κάνουν

surv
Τελικά το ανακάτεμα της τράπουλας δεν φαίνεται να ευχαρίστησε πολλούς στην Ακτή της Δομινικανής Δημοκρατίας...

Οι κλίκες πλην αυτής του Τζέιμς με τον Μπάρτζι έσπασαν, κάποιες άλλες συσπειρώθηκαν Τριαντάφυλλος – Παππάς και πρώην ζευγάρια χωρίστηκαν… Ειδικά σε ό,τι αφορά το τελευταίο η εικόνα της Μαριαλένας πλέον προβληματίζει.

Η νεαρή παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα με αφορμή την μετακίνησή του πρώην συντρόφου της Σάκη από την Μπλε στην Κόκκινη ομάδα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cag2gr4ifm81-se)


Μιλώντας με λυγμούς στην κάμερα εξήγησε πως νιώθει αφόρητη ψυχολογική πίεση καθώς της πήραν από κοντά της το γούρι της, τον Σάκη και άλλαξε και η σύσταση της ομάδας.

Κλείσιμο
«Το Survivor είναι ένα παιχνίδι, το οποίο έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία. Κι εμένα την ψυχολογία μου την έχουν παίξει ήδη δύο φορές. Μαζεύω τα κομμάτια μου δύο φορές στο παιχνίδι. Μία, την πρώτη φορά, που έφεραν τον Σάκη από την Ελλάδα, που πάλι έπρεπε εγώ να το διαχειριστώ. Τον συνήθισα. Είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος μες στο παιχνίδι, τον εμπιστεύομαι όσο κανέναν άλλον. Ήταν το γούρι μου όπως είχα πει. Και τώρα πάλι αυτόν, τον πιο δικό μου άνθρωπο και το γούρι μου, μου τον πήρε και τον πήγε στην απέναντι ομάδα και θα είμαστε αντίπαλοι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cag2hjgvlvw9-se)


Οι Μπλε νιώθουν συμπόνοια για τους Κόκκινους καθώς πλέον το δίδυμο Ντάφυ – Παππάς θυμίζει μπαρούτι, κάτι που δεν αφήνει ασχολίαστο ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος μιλά απαξιωτικά και για τους δύο αλλά με έμφαση για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος έδωσε πάλι παράσταση μιλώντας για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο και φυσικά πάντα με τα καλύτερα λόγια…

Ειδήσεις σήμερα 

Άγριο φονικό στη Μακρινίτσα: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον αδελφό της 

Τουρκία: Αφορμή για νέες διώξεις από τον Ερντογάν η επιστολή των απόστρατων ναυάρχων 


Επίθεση με βιτριόλι: Πώς επιχειρεί η 36χρονη Έφη να ανατρέψει το κατηγορητήριο - Όλη η απολογία της 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης