Μπόρις Τζόνσον: «Είμαι ο No1 υποστηρικτής σου» γράφει στην πρώην ερωμένη του, Τζένιφερ Άρκουρι

Μπόρις Τζόνσον: «Είμαι ο No1 υποστηρικτής σου» γράφει στην πρώην ερωμένη του, Τζένιφερ Άρκουρι

Το απολογητικό μήνυμα του Μπόρις Τζόνσον στην Τζένιφερ Άρκουρι - Τι την έκανε να θυμώσει μαζί του - Η επιτροπή εποπτείας ερευνά τα μηνύματα που αντάλλασσαν για παραβίαση του κώδικα συμπεριφοράς του πρώην δημάρχου

boris
Στη δημοσιότητα δόθηκε το μήνυμα του Μπόρις Τζόνσον που είχε στείλει στην «ερωμένη» του Τζένιφερ Άρκουρι όταν αυτός δεν μπόρεσε να παρευρεθεί σε μία εκδήλωση στην πρωτεύουσα, στην οποία εκείνη συμμετείχε: «Μ.....ς, είμαι ο No1 υποστηρικτής σου» («B......s, I'm your No1 supporter») έγραψε χαρακτηριστικά.

Εμφανώς ενοχλημένη, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας είχε κατηγορήσει τον τότε δήμαρχο του Λονδίνου ότι δεν την υποστήριζε, πράγμα που έκαναν ο Ντέιβιντ Κάμερον και ο Τζόρτζ Όσμπορν. Στη συνέχεια ο Μπόρις έστειλε αυτό το απολογητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, του είχε γράψει: «Ο Όσμπορν μου δίνει ένα κτίριο. Ο Ν.Κ. επικροτεί την εκδήλωσή μου... Κι εσύ; Εσύ με αγνοείς... (ξανά). Ποιος να μου το 'λεγε». Έτσι, ο Μπόρις της αποκάλυψε ότι ο πρώτος άνθρωπος που την θαυμάζει τόσο, παρ' ότι δεν κατάφερε να είναι κοντά της εκείνη τη μέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μηνύματα εστάλησαν στις 9 Οκτωβρίου του 2015.

Τα μηνύματα που έχουν έρθει στο φως αποκαλύπτουν ότι η Τζένιφερ είχε υπογράψει για εμφανίσεις του Τζόνσον σε τεχνολογικά συνέδρια εν αγνοία των μελών του Δημαρχείου.

Σε μήνυμα αποκαλεί τον πρώην συντροφό της «αγαπημένο» και τον ρωτά το εξής: «Μπορώ να υποβάλω αίτηση για να πάω σε αυτό το ταξίδι τον Οκτώβριο; Έλα μαζί μου όταν πάμε ;-) ??!!!!».

Οι σελίδες με τα mail που αντάλλασσαν είναι γύρω στις 240 και όλες πρόκειται να μελετηθούν σχολαστικά από την επιτροπή εποπτείας, για να εξακριβωθεί αν πράγματι ο τότε δήμαρχος είχε δώσει προνόμια στην Άρκουρι και στις εταιρείες της InnoTech, Playbox και Hacker House. Χρονολογούνται από το 2013, έτος κατά το οποίο ξεκίνησε η σχέση του ζευγαριού, όταν ο Τζόνσον ήθελε να συμμετάσχει στην πρώτη του τηλεδιάσκεψη με την InnoTech.

Η επιτροπή εποπτείας της Συνέλευσης του Λονδίνου, έχει προβεί ήδη σε έρευνες σχετικά με την παραβίαση του κώδικα συμπεριφοράς των δημάρχων από τον Μπόρις Τζόνσον, αφού δεν δήλωσε τη σχέση με την ερωμένη του, ενώ παράλληλα έκανε και κατάχρηση της θέσης του προς όφελος της σχέσης.

Κλείσιμο
Σε συνέντευξή της στην Mirror, οι αποκαλύψεις της Άρκουρι ήταν ιδιαίτερα σημαντικές, αφού αφήνει να εννοηθεί ότι η σχέση τους διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2019 η Άρκουρι είχε λάβει από τον Τζόνσον 126.000 λίρες δημοσίου χρήματος και είχε προνομιακή πρόσβαση σε τρεις επίσημες εμπορικές αποστολές στο εξωτερικό υπό την ηγεσία του ως πρωθυπουργός.

Ειδήσεις σήμερα: 
Ετοιμάζουν και το Γεννηματάς για Covid νοσοκομείο - Ανησυχία για τη Β. Ελλάδα
«Ριφιφί» στο Ψυχικό: Η λίστα με τα κλεμμένα του Γκουρούση - Δείτε φωτογραφίες

Παππούς τέρας: Βίαζε την εγγονή του από τα 9 της χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης