Alpha News: Σταθερά πρώτο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Μάρτιο

Alpha News: Σταθερά πρώτο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Μάρτιο

O Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται στο τιμόνι του Alpha News από Δευτέρα ως Παρασκευή, ενώ τα ηνία της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης

Sroiter
Για ακόμη ένα μήνα, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, ήρθε πρώτο στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη του κοινού για ενημέρωση, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Συγκεκριμένα, το Alpha News, από Δευτέρα έως Κυριακή, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης για το μήνα Μάρτιο, σημειώνοντας 16,3% επί του συνόλου του τηλεοπτικού κοινού, με διαφορά 1,5 μονάδες από τον ανταγωνισμό (SKAI 14,8%, ANTENNA 13,7%, STAR 12,9%, OPEN 8,5%, MEGA 5,7%, EΡΤ-1 5,0%). Στο δυναμικό κοινό (18-54) βρέθηκε επίσης στην κορυφή της τηλεθέασης με μέσο όρο 13,7% (STAR 13,0%, ANTENNA 11,3%, SKAI 11,3%, OPEN 7,8%, MEGA 6,5%, ΕΡΤ1-1 3,4%).

Αντίστοιχα, από Δευτέρα έως Παρασκευή το Alpha News τερμάτισε πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης με μέσο όρο 16,2% και με διαφορά 1,8 μονάδες από τον ανταγωνισμό (ANTENNA 14,4%, STAR 13,4%, SKAI 13,1%, OPEN 8,6%, MEGA 5,0%, EΡΤ-1 5,0%), ενώ την πρωτιά κατέκτησε και στο δυναμικό κοινό (18-54) με 13,5% τηλεθέαση.

grafima


Καθημερινά στις 18:50 το Alpha News παρουσιάζει όχι μόνο έγκυρα αλλά και έγκαιρα τις εξελίξεις, ακολουθώντας λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα, προσφέροντας πλούσια θεματολογία, εκτενή ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, ενδιαφέρουσες αναλύσεις και συνεντεύξεις. Καινοτόμο, διαδραστικό, και αντικειμενικό έρχεται κοντά στον τηλεθεατή που θέλει να μαθαίνει πρώτος τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι το δελτίο που εμπιστεύεται το κοινό για ειδήσεις, όπως είναι.

Με σύμμαχο το έμψυχο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού, καθώς και τα υπερσύγχρονα μέσα παραγωγής, ο Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται στο τιμόνι του Alpha News από Δευτέρα ως Παρασκευή, ενώ τα ηνία της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης.
Κλείσιμο
Manesis
Manesis


Ειδήσεις σήμερα:

Μαίρη Μάτσα: «Δεν θα φύγεις ποτέ κορίτσι όμορφο»

Ορκισμένος «playboy» ο Σέρχιο Αγουέρο: Τα καυτά μοντέλα, οι ριάλιτι σταρ και η κόρη του Μαραντόνα

H Hailey Bieber εξηγεί γιατί διέγραψε το λογαριασμό της στο Twitter - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης