Σε μήνυση εναντίον της Τέτας Καμπουρέλη προχώρησε οΝίκος Κοκλώνηςμετά την αποκάλυψη στη εκπομπή Ευτυχείτε, ότι η γνωστή αισθητικός ζήτησε 50.000 ευρώ από τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ! για φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν στο τεύχος του Σαββάτου 3 Απριλίου.
Χθες βράδυ ο τηλεοπτικός παραγωγός σύμφωνα με το «ereportaz» συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους, επισκέφθηκε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και κατέθεσε μήνυση κατά της Τέτας Καμπουρέλη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Νίκος Κοκλώνης συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Δίωξης Εκβιαστών, Νικόλα Νταβαρίνο, όπου εξέθεσε τον εκβιασμό που υποστηρίζει ότι υφίσταται από την αισθητικό, η οποία μέσω μηνυμάτων του ζητούσε το μεγάλο ποσό, προκειμένου να μην φέρει τα κανάλια κάτω από το σπίτι του και «αποκαλύψει» πράγματα για το παρελθόν του.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.