Σε μήνυση εναντίον της Τέτας Καμπουρέλη προχώρησε οΝίκος Κοκλώνηςμετά την αποκάλυψη στη εκπομπή Ευτυχείτε, ότι η γνωστή αισθητικός ζήτησε 50.000 ευρώ από τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ! για φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν στο τεύχος του Σαββάτου 3 Απριλίου.
Χθες βράδυ ο τηλεοπτικός παραγωγός σύμφωνα με το «ereportaz» συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους, επισκέφθηκε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και κατέθεσε μήνυση κατά της Τέτας Καμπουρέλη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Νίκος Κοκλώνης συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Δίωξης Εκβιαστών, Νικόλα Νταβαρίνο, όπου εξέθεσε τον εκβιασμό που υποστηρίζει ότι υφίσταται από την αισθητικό, η οποία μέσω μηνυμάτων του ζητούσε το μεγάλο ποσό, προκειμένου να μην φέρει τα κανάλια κάτω από το σπίτι του και «αποκαλύψει» πράγματα για το παρελθόν του.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.