Σάρον Στόουν: Πλήρωσε το μισθό του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στην ταινία «The Quick and the Dead»

Σάρον Στόουν: Πλήρωσε το μισθό του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στην ταινία «The Quick and the Dead»

Η διάσημη ηθοποιός δέχτηκε να πληρώσει τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο από το μισθό της για να συμμετάσχει στην ταινία «The Quick and the Dead», αφού το στούντιο της παραγωγής δεν ήθελε να επενδύσει σε ένα νέο όνομα

sharon
Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι στην ταίνια "The Quick and the Dead”, όπου είχε πρωταγωνιστήσει το 1995 με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ήταν εκείνη που πλήρωσε το μισθό του, προκειμένου να συμμετάσχει. 

Εικοσιέξι χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας του Σαμ Ράιμι, η ηθοποιός γράφει στην αυτοβιογραφία της «The Beauty of Living Twice» ότι έδωσε μάχη με την παραγωγή TriStar Pictures για την συμμετοχή του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στην ταινία, καθώς όταν πληροφόρησε τα στελέχη ότι θα ήθελε στο πλευρό της τον νεαρό τότε ηθοποιό, εκείνοι αρνήθηκαν να επενδύσουν σε ένα νέο όνομα και τής απάντησαν: «Γιατί έναν άγνωστο, Σάρον; Γιατί πάντα πυροβολείς τα πόδια σου;», ενώ τήν ενημέρωσαν πώς αν τον ήθελε στην ταινία, θα έπρεπε να τον πληρώσει από το μισθό της.
stonedicaprio

Σύμφωνα με την Σάρον Στόουν, η οποία ήταν συμπαραγωγός, ο ΝτιΚάπριο, που υποδύθηκε τελικά τον Fee Herod στην ταινία, είχε μεγάλο ανταγωνισμό στην οντισιόν για τον ρόλο. Η ίδια δέχτηκε τη συμφωνία και πλήρωσε εκείνη το μισθό του νεαρού ηθοποιού, αφού ξεχώρισε αμέσως το ταλέντο του και αναφέρει πως: «Αυτό το παιδί που λεγόταν Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ήταν ο μόνος που πήγε τέλεια στην οντισιόν, κατά τη γνώμη μου. Ήταν ο μόνος που ήρθε και έκλαψε την ώρα που ικέτευε τον πατέρα του να τον αγαπήσει ενώ πέθαινε, όπως ήταν η σκηνή».
sarondicaprio
Κλείσιμο
Το ίδιο συνέβη και με τον σκηνοθέτη Σαμ Ράιμι, ο οποίος προερχόταν από τον ανεξάρτητο κινηματογράφο ταινιών τρόμου. Προκειμένου να πειστεί το στούντιο να αξιοποιήσει τον σκηνοθέτη, η Σάρον Στόουν είπε στα στελέχη ότι ο Ράιμι θα δούλευε στην ταινία σχεδόν δωρεάν. 



Ειδήσεις σήμερα 

Πραξικόπημα στη Μιανμάρ: Ο ΟΗΕ φοβάται «εμφύλιο πόλεμο», η Κίνα αποκλείει τις κυρώσεις

Επέμβαση της αστυνομίας σε κορωνοπάρτι στη Μητροπόλεως


Survivor: Η υποπλοίαρχος Μαριανθή Κάσδαγλη στο τιμόνι της βάρκας της επιστροφής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης