Τέιλορ Σουίφτ: Μεγάλη δωρεά ύψους πάνω από 50.000 δολάρια σε μητέρα πέντε παιδιών

Τέιλορ Σουίφτ: Μεγάλη δωρεά ύψους πάνω από 50.000 δολάρια σε μητέρα πέντε παιδιών

Η γνωστή τραγουδίστρια δώρισε ένα ποσό μεγαλύτερο από 50.000 δολάρια σε μητέρα πέντε παιδιών, που έχασε τον σύζυγο της από Covid-19

6a301e41-5129-418a-8660-d0fd2dd586f8-AP_People_Taylor_Swift
Η 31χρονη ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ και η μητέρα της έκαναν την Τρίτη μία δωρεά αξίας 50.000 $ σε μια εκστρατεία GoFundMe για μία χήρα μητέρα πέντε παιδιών. Η Vickie Quarles από το Tennessee, έχασε τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν μόνο 48 ετών από Covid-19 λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα του περασμένου έτους. Ο άτυχος άνδρας κατέληξε, μόλις μία μέρα αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αναπνευστικά προβλήματα. 
Screenshot-2021-01-08-174533-1
Το ζευγάρι έχει πέντες κόρες, την Αλίσα, την Ανάγια, την Άσια, την Άλι και την Άρια. Μία φίλη της οικογένειας, η Ντεκουάντα Σμιθ, η οποία και οργάνωσε τον έρανο, έγραψε: «Όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι των Quarles για να μεταφέρουν τον Theodis, η Vicki δεν είχε τη δυνατότητα να συνοδεύσει τον σύζυγό της λόγω των περιορισμών της καραντίνας. Δεν ήξερε βέβαια ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπε τον καλύτερο φίλο της. Αργότερα έλαβε ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο ότι ο Theodis υπέκυψε σε αυτόν τον απαίσιο ιό».

Ο έρανος, που οργάνωσε η Σουίφτ, ξεπέρασε τον αρχικό στόχο να συγκεντρωθούν 50.000 δολάρια, προκειμένου να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες της οικογένειας και τους προσέφερε τεράστια οικονομική ανακούφιση. Βέβαια, η τραγουδίστρια είναι γνωστή για τις γενναιόδωρες δωρεές της, καθώς έχει βοηθήσει πολύ κόσμο, χωρίς ποτέ να συγκεντρώνει επάνω της τα βλέμματα. 

Πιο συγκεκριμένα, τον Αύγουστο, η τραγουδίστρια δώρισε περίπου 28.000 δολάρια στην Vitoria Mario. Μία 18χρονη, η οποία αυτοπροσδιορίστηκε στη σελίδα της στο GoFundMe ως «νεαρή μαύρη με όνειρο για σπουδές μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο του Warwick, στο οποίο είχε λάβει υπό όρους υποτροφία». Η δήλωση της τραγουδίστριας, που συνόδευε το ποσό της δωρεάς ήταν: «Vitoria, συνάντησα την ιστορία σου στο διαδίκτυο και είμαι τόσο εμπνευσμένη από την προσπάθειά σου και την αφοσίωσή σου να μετατρέψεις τα όνειρά σου σε πραγματικότητα. Καλή τύχη σε ό, τι κάνεις! Με αγάπη, Taylor». 
5f3ee5d168549

Ef4KsEiUwAEYUey
 Άλλες δωρέες της τραγουδίστριας, που έχουν γνωστοποιηθεί ήταν αυτή των 5,000 δολαρίων για την θαυμάστρια της Αyesha Khurram, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δίδακτρα της στο κολέγιο και άλλη μία τον Οκτώβριο του 2018, όπου δώρισε 15.500 δολάρια για να στηρίξει την οικογένεια της μαμάς του Idaho, Lauriann Bartell, η οποία βρισκόταν σε κώμα τα τελευταία τρία χρόνια.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: «Πονοκέφαλος» η χαλάρωση του lockdown μετά το «μαύρο» ρεκόρ των 4.340 κρουσμάτων 

Ίλιον: Έρευνα για τον θάνατο της 64χρονης λίγο μετά τον εμβολιασμό της 

«Ριφιφί» στις θυρίδες: Αποκαλυπτικές οι καταθέσεις των θυμάτων - Βρήκαμε μόνον άδεια κουτιά από κοσμήματα 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης