Διαζύγιο-δηλητήριο: H Μαρίνα ρίχνει τώρα νερό στο κρασί της

Διαζύγιο-δηλητήριο: H Μαρίνα ρίχνει τώρα νερό στο κρασί της

Μετά τον θόρυβο που ξεσήκωσε με τις δημόσιες τοποθετήσεις της, το εξώδικο του συζύγου της και τον πασπαλισμένο με glitter θόρυβο στα ΜΜΕ, η Μαρίνα Πατούλη φέρεται ότι επιλέγει τον δρόμο της συναίνεσης για το τέλος του έγγαμου βίου της με τον περιφερειάρχη

patoylh
Την Κυριακή το μεσημέρι, όταν και μίλησε τηλεφωνικά στην Ναταλία Γερμανού, η κυρία Μαρίνα Πατούλη εμφανίστηκε σαφώς πιο ήρεμη μιλώντας για τον χωρισμό της με τον περιφερειάρχη Αττικής.
Έναν χωρισμό τον οποίο επέλεξε να δημοσιοποιήσει η ίδια με ένα μποράζ συνεντεύξεων και ευθείες βολές κατά του συζύγου της Γιώργου Πατούλη, τον οποίο ούτε λίγο-ούτε πολύ κατηγόρησε για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης.
Οι φράσεις της «θεωρώ ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ότι μας πληγώνει» και «πιστεύω ότι με μια συννενόηση θα προχωρήσουμε» έδειξαν αν μη τι άλλο ότι κάτι έγινε και ανέκρουσε πρύμνα σε ότι αφορούσε την μέχρι πρότινος στάση της.


Οι πληροφορίες λένε ότι αυτή η αλλαγή συνετελέσθη μετά από παραινέσεις φίλων και συγγενών τόσο προς την ίδια, όσο και προς τον Γιώργο Πατούλη ώστε να βρεθεί μια χρυσή τομή στην υπόθεση του επερχόμενου διαζυγίου τους.
Κλείσιμο
Ένα διαζύγιο που ξεκίνησε με τάσεις να εξελιχθεί σε βραζιλιάνικη  σαπουνόπερα, με ήρωες την golden ladfy Μαρίνα και τον συζυγό της επί τρεις και πλέον δεκαετίες.                          
Τα τελευταία νέα από το μέτωπο των δύο, επιμένουν ότι τα αντίπαλα μέτωπα επέλεξαν να ηρεμήσουν πρωτίστως για κάποιο χρονικό διάστημα, χωρίς δηλώσεις και συνεντεύξεις.
Αυτή την στιγμή προέχει σύμφωνα με το περιβάλλον τους η ηρεμία του παιδιού τους και η παντελής αποσυμφόρηση από την υπέρμετρη μέχρι τώρα δημοσιότητα για το τέλος του έγγαμου βίου τους.


Τα δύο μέρη δεν έχουν επικοινωνία προς το παρόν, κάτι που προβλέπεται να γίνει μετά από κάποιο διάστημα, όταν θα είναι και οι δύο σαφώς πιο ήρεμοι για να κάτσουν να συζητήσουν.
Ούτως ή άλλως, την δεδομένη στιγμή, μια τέτοια συζήτηση θα ήταν αδόκιμη, αφού οι τόνοι ειδικά από τη πλευρά της Μαρίνας Πατούλη είχαν ανέβει πολύ, από την πρώτη της συνέντευξη.

Η κλιμάκωση και ο Cavalli

Ίσως αν σταματούσε εκεί να μην φτάναμε στο εξώδικο του περιφερειάρχη και την κλιμάκωση της έντασης με την απάντηση της συζύγου του που τον κατηγόρησε για ηθική αναλγησία, σε μια από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις της χωρίς εντυπωσιακό dress code και έντονο μακιγιάζ.
Δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά μιας έντονης αναμφίβολα προσωπικότητας, που διεκδικούσε το δικό της μερίδιο αναγωρισιμότητας, προτάσσοντας τα δικά της χαρίσματα.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν δει την Μαρίνα Πατούλη να διεκδικεί αυτό που πιστεύει ότι πρέπει να πάρει ως μια δυναμική, έξυπνη και γοητευτική ξανθιά.
Πριν από μια δεκαετία, τότε που μόλις είχε κλείσει τα σαράντα της χρόνια εμφανίστηκε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα στο Nammos της Μυκόνου, συνοδευόμενη από μια φίλη της και χωρίς τον Γιώργο Πατούλη, που δεν την είχε ακολουθήσει στο νησί των ανέμων.


Όταν την οδήγησαν στην ομπρέλα της που δεν ήταν φυσικά πρώτη ξαπλώστρα παραλία, η Μαρίνα Πατούλη «γκρίνιαξε» στους υπεύθυνους του μαγαζιού, φορώντας ένα animal print μαγιό του Roberto Cavalli.
Τελικά είδε ότι όσο και αν παραπονιόταν πιο μπροστά δεν θα καθόταν και βολεύτηκε πάνω στην χνουδωτή πετσέτα της ξαπλώστρας της, πίνοντας ροζέ κρασί, τότε που η ζωή της κυλούσε αρμονικά και τίποτε δεν φαινόταν ότι θα την άλλαζε.
Όταν μπήκε στην θάλασσα, πρόσεξε μόνο ένα πράγμα: Να μην βραχεί καθόλου η ολόξανθη-πλατινέ για την ακρίβεια-κόμη της, αυτή που μάγεψε  μια καλοκαιρινή μέρα πριν απο δεκαετίες στην Πάρο, τον τελειόφοιτο τότε της Ιατρικής, Γιώργο Πατούλη.


Αυτόν που για χάρη της ξύρισε μέχρι και το μουστάκι του, όπως έκανε ο Φαίδων Γεωργίτσης στις «Θαλασσιές Χάντρες» για την Ζωή Λάσκαρη, η οποία όταν τον είδε γέλασε και εισέπραξε το αλήστου μνήμης χαστούκι.
Στην περίπτωση του μετά από χρόνια περιφερειάρχη Αττικής, το αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό έστω και αν το τέλος του γάμου του αποδεικνύει άλλη μια φορά ότι οι όμορφες αγάπες όμορφα καίγονται.      

Ειδήσεις σήμερα: 

Μεξικάνοι επιστήμονες εφηύραν τη «μάσκα...διατροφής» - Καλύπτει μόνο τη μύτη

Στουρνάρας: Απαιτείται μεγαλύτερη δημοσιονομική στήριξη στην ΕΕ

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη γραμμή 4 του μετρό - Πού θα στηθούν τα εργοτάξια   
   
           
      
                              
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης