Νάντια Μπουλέ: Η ολόσωμη φωτογραφία στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Νάντια Μπουλέ: Η ολόσωμη φωτογραφία στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Προσέχει το σώμα της και φαίνεται…

Nandia_Boule
Την ευτυχία της και την καλή της διάθεση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Αγγελική» διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ιδιαίτερα δραστήρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagmam μια ολόσωμη φωτογραφία της. Η Νάντια Μπουλέ παραμένει καλλίγραμμη και σικ στην εγκυμοσύνη της καθώς είναι γνωστό πως προσέχει τη διατροφή της και το σώμα της.

Η Νάντια Μπουλέ, σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε αναφέρει: «Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και περιμένουμε κοριτσάκι. Εγώ νόμιζα ότι θα έχω αγόρι αλλά τελικά είναι κορίτσι. Έχω πάρει 3,5 κιλά μέχρι τώρα. Δεν έχω λιγούρες αλλά έχω την εντύπωση ότι προσπαθώ να το ελέγξω. Εγώ είμαι πολλά χρόνια με τον σύντροφό μου, οπότε θεωρώ ότι ήταν η φυσική εξέλιξη της σχέσης μας, χωρίς πλάνο και προγραμματισμό. Μου αρέσει που έγινε αβίαστα. Θα είναι παιδί της καραντίνας και αυτό».



Σε περίπου τρεις μήνες η Νάντια Μπουλέ πρόκειται να κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ.

Ειδήσεις σήμερα:

Τηλεργασία: Homework με τον διευθυντή-ολόγραμμα!

Lockdown: Καθυστερεί το άνοιγμα στο λιανεμπόριο - Αβέβαιο και το Πάσχα στο χωριό

Το πασπαρτού κλειδί, οι «χρυσές» θυρίδες και το «βαρύ» πελατολόγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης