ΟΓιώργος Κοψιδάς μετά την αποχώρησή του από τοSurvivor, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media.
Σήμερα, λοιπόν, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι παίρνει τον δρόμο της επιστροφής αφού ανέβασε φωτογραφία από το αεροδρόμιο του Άγιου Δομίνικου.
«Πετάω για να έρθω στο σπίτι. Είμαι ευγνώμων για αυτό το απίστευτο ταξίδι μου και αυτή τη μοναδική εμπειρία» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με καθαρά μαλλιά και μούσια, τα οποία όμως συνεχίζουν να είναι ατημέλητα.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.