ΗΈρρικα Πρεζεράκουζει τον δικό της γολγοθά, καθώς η μόλις επτά ετών ανιψιά της Αναστασία δίνει μεγάλη μάχη με ένα σπάνιο είδος καρκίνου. Η μικρή Αναστασία βρίσκεται στο Τέξας και ακολουθεί μια συγκεκριμένη θεραπεία, με την οικογένειά της να ελπίζει σε ένα θαύμα. Πριν μερικές ώρες, η αθλήτρια έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν για την ανιψιά της να γίνει καλά.
«Αν έχετε την καλοσύνη ότι ώρα το δείτε αυτό το μήνυμα κάντε μια μικρή επίκληση στο Θεό να βοηθήσει την Αναστασια μας. Χρειάζεται την προσευχή μας .. είναι πραγματική μαχήτρια .. αλλά μας χρειάζεται .. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων. Να σας έχει ο Θεός καλά» έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.