Les Chandelles: «Στη φόρα» τα μυστικά της ελίτ πελατείας του διάσημου swingers club του Παρισιού

Les Chandelles: «Στη φόρα» τα μυστικά της ελίτ πελατείας του διάσημου swingers club του Παρισιού

Η ιδιοκτήτρια «Μαντάμ Βαλερί» λύνει τη σιωπή της στα απομνημονεύματά της και περιγράφει τις πιο παράξενες και ακραίες καταστάσεις που έχει ζήσει στον υπόγειο ναό της ηδονής - Γιατί είχε «φάει πόρτα» από πάρτι ο Μικ Τζάγκερ;

chandeleirmain
Ο υπόγειος ναός των σαρκικών απολαύσεων που βρίσκεται κρυμμένος κάτω από τους δρόμους του Παρισιού και ονομάζεται Les Chandelles, αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο στέκι των πλούσιων και διασήμων κατοίκων της γαλλικής πρωτεύουσας (και όχι μόνο) που θέλουν να διευρύνουν τους σεξουαλικούς τους ορίζοντες.

Το διάσημο swingers club έχει χτίσει με το πέρασμα του χρόνου ένα δυνατό όνομα όσον αφορά στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει αλλά και τη διακριτικότητα που εξασφαλίζει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι συσκευές κινητών τηλεφώνων απαγορεύονται διά ροπάλου στους χώρους του, όπως και το ότι υπάρχουν αρκετά αυστηρά κριτήρια που πρέπει να πληροί κάποιος για να του επιτραπεί η είσοδος.

Οι αυστηροί κανόνες και η εχεμύθεια παίζουν ζωτικό ρόλο, αφού η ελίτ πελατεία του Les Chandelles (που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το εμβληματικό Λούβρο) περιλαμβάνει πολιτικούς, εκατομμυριούχους και εκπροσώπους της εγχώριας και διεθνούς σοου μπιζ.

madame
Η «μαντάμ Βαλερί»


Η γυναίκα που κάνει κουμάντο σε αυτόν το μυστικό καταφύγιο της ηδονής, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, δεν είναι άλλη από τη Βαλερί Ερβό, γνωστή και ως «Μαντάμ Βαλερί». Μέχρι σήμερα, αυτή η γυναίκα κρατούσε σφραγισμένα τα χείλη της για όσα διαδραματίζονταν στο εσωτερικό αυτού του «porno chic ναού». Όμως στη νέα της αυτοβιογραφία με τίτλο «Les Dessous des Chandelles» η ιδιοκτήρια του Les Chandelles προχωρά σε αποκαλύψεις για τις προτιμήσεις των πελατών της τις πιο ακραίες καταστάσεις που έχει ζήσει στο swingers club, με πιπεράτες περιγραφές και - φυσικά - χωρίς ονόματα.

Κλείσιμο
«Πρόκειται για ένα σύμπαν απολαύσεων. Το σεξ είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Αυτό που είναι πραγματικά μεθυστικό είναι η ατμόσφαιρα», γράφει στα απομνημονεύματά της η Ερβό.

chandelles


Περιγράφοντας τα swinger parties του ελίτ club, για τα οποία το κόστος συμμετοχής ενός ζευγαριού ξεπερνά τα 300 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του δείπνου και της σαμπάνιας) αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ερωτική ένταση αυξάνεται καθώς προχωρά η βραδιά, βελούδινη και λαχταριστή. Οι παρόντες χαλαρώνουν, η συζήτηση γίνεται πιο τολμηρή, οι ματιές πιο άμεσες, τα αγγίγματα λιγότερο αθώα». Μετά το δείπνο η διασκέδαση μεταφέρεται στα «οριζόντια σαλόνια», δωμάτια με διάσπαρτα στρώματα και ανεξάντλητες ποσότητες δωρεάν προφυλακτικών. Αυτά τα δωμάτια ειναι γεμάτα σκοτεινές γωνιές όπου ένα ζευγάρι μπορεί να αποτραβηχτεί για να αφαιρέσει τα ρούχα του προτού ξεκινήσει να περιηγείται στους διάφορους χώρους του club, παρακολουθώντας ή συμμετέχοντας στις περιπτύξεις.

Κάτω στο υπόγειο, sex toys και αλυσίδες στους τοίχους δίνουν μια πιο kinky νότα στη βραδιά, για τους πιο τολμηρούς.

Σύμφωνα με την «Μαντάμ Βαλερί» οι περισσότεροι κύριοι που συμμετέχουν στα συγκειριμένα πάρτι ειναι από 40-60 ετών, ενώ οι γυναίκες είναι αρκετά νεότερες, με την πλειοψηφία να μην ξεπερνά τα 30 έτη. Η είσοδος σε singles απαγορεύεται αυστηρά, ενώ υπάρχει και συγκεκριμένο dress code που απαιτεί περιποιημένη και κομψή εμφάνιση. Ο τελευταίος κανόνας μάλιστα δεν γνωρίζει... εξαιρέσεις, αφού ακόμα και ο Μικ Τζάγκερ φέρεται να «έφαγε πόρτα» στο διάσημο sex club λόγω της casual εμφάνισής του.

chandelles_2


Όπως εξηγεί η Sun, λέγεται ότι o star των Rolling Stones εμφανίστηκε ένα βράδυ με τζιν και αθλητικά παπούτσια στην πόρτα του Les Chandelles και γι' αυτό δεν του επετράπη η είσοδος. «Αυτά τα ρούχα είναι για να κόβει ξύλα κάποιος», είχε σχολιάσει η Ερβό αργότερα.

Σύμφωνα με την «Μαντάμ Βαλερί» το club μέσα στα χρόνια έχει αποκτήσει φανατικούς τακτικούς θαμώνες. Για κάποιους μάλιστα η συμμετοχή στα πάρτι αποτελεί... οικογενειακή υπόθεση.

Ένα ζευγάρι της αποκάλυψε ότι αφήνουν ένα σημείωμα στο ψυγείο υποδεικνύοντας τις μέρες που θα πάνε στο club, προκειμένου να μην πέσουν πάνω στην κόρη τους, επίσης τακτική θαμώνα.

Ένα βράδυ ένας τακτικός θαμώνας έφτασε στο Les Chandelles με την ερωμένη του, λέγοντας στην Ερβό ότι η σύζυγός του ήταν σπίτι με πυρετό. Μια ώρα αργότερα, η σύζυγος του εν λόγω κυρίου έφτασε στο club συνοδευόμενη με τον φίλο της, ζητώντας από την «Μαντάμ Βαλερί» να μην πει κουβέντα την επόμενη φορά που θα εμφανιζόταν με τον άνδρα της.

Ακολούθησε φυσικά η γρήγορη φυγάδευση του συζύγου από την εξοδο κινδύνου, ώστε να μην υπάρξουν ανεπιθύμητες συναντήσεις μέσα στο club.



Ειδήσεις σήμερα: 

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ

Σχεδόν 1 δισ. τόνοι τροφίμων σπαταλούνται ετησίως ενώ κάποιοι πεινάνε!

Επιμένει ο Τσαβούσογλου για προσέγγιση με την Αίγυπτο - Προπαγάνδα κατά της Ελλάδας για... παρενόχληση του «Τσεσμέ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης