Δέσποινα Ολυμπίου - ΘΕΜΑ 104,6: Ερμηνεύει το όγδοο τραγούδι της εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου»

Δέσποινα Ολυμπίου - ΘΕΜΑ 104,6: Ερμηνεύει το όγδοο τραγούδι της εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου»

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 16:00 ακούμε το νικητήριο τραγούδι συντονισμένοι στους 104,6 στο ΘΕΜΑ Radio σε πρώτη μετάδοση

IMG_2814
Η Δέσποινα Ολυμπίου ερμηνεύει το όγδοο τραγούδι της εκπομπής "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου", που επιμελούνται οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής, η οποία έχει ως σκοπό την ανάδειξη νέων στιχουργών.

Μια εκπομπή που ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο, έκλεισε ήδη ένα χρόνο στον ΘΕΜΑ Radio 104,6 και έφθασε να μετρά μέχρι σήμερα οκτώ μελοποιημένα τραγούδια με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών.

Μετά τον Μπάμπη Στόκα, τον Γιάννη Σαββιδάκη, τη Φωτεινή Δάρρα, τον Μπάμπη Τσέρτο, την Κατερίνα Κούκα, τον Δημήτρη Λιόλιο και τον Βαγγέλη Γιαννάκη, η Δέσποινα Ολυμπίου ερμηνεύει το τραγούδι "Απουσία" σε στίχους της Στέλλας Δαναβασίλη, νικήτριας του διαγωνισμού Φεβρουαρίου σε μουσική του Χρήστου Αηδόνη.

Έτσι το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 16:00 ακούμε το νικητήριο τραγούδι συντονισμένοι στους 104,6 στο ΘΕΜΑ Radio σε πρώτη μετάδοση.

Η γνωστή ερμηνεύτρια με την πλούσια καλλιτεχνική παρουσία ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόκληση των δύο παραγωγών Χρήστου Αηδόνη και Γιώργου Χατζή και με τη συμμετοχή της διευρύνει τον κύκλο των καλλιτεχνών που συμβάλουν στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Η Δέσποινα Ολυμπίου ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά στην Κύπρο το 1992. Ένα χρόνο μετά ήρθε στην Αθήνα και η πρώτη της επαγγελματική συνεργασία ήταν με τον Γιάννη Πάριο. Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με εκλεκτά ονόματα στο χώρο της ελληνικής μουσικής, όπως η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μάριος Τόκας, η Γλυκερία, ο Παντελής Θαλασσινός, , ο Μανώλης Λιδάκης, η Μαίρη Λίντα, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μανώλης Μητσιάς , ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, η Κατερίνα Κούκα, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, o Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Στέφανος Κορκολής, η Αλέξια, ο Βασίλης Λέκκας , η Ελένη Δήμου, ο Μιχάλης Δημητριάδης, ο Στέλιος Βαμβακάρης, η Αναστασία Μουτσάτσου.

Καλεσμένη της εκπομπής "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου", η Δέσποινα Ολυμπίου, θα συνομιλήσει με τους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή καθώς και με τη νικήτρια του διαγωνισμού Στέλλα Δαναβασίλη ζωντανά στο στούντιο του ΘΕΜΑ Radio 104,6 για μια σειρά από θέματα που αφορούν τη μουσική, την επικαιρότητα καθώς και τα νέα σχέδιά της.

Η επιλογή των στιχουργημάτων γίνεται από τη στιχουργική επιτροπή που την αποτελούν οι καταξιωμένοι στιχουργοί Όλγα Βλαχοπούλου, Γιώργος Λεκάκης, Κώστας Μπαλαχούτης, ο τραγουδοποιός Δημήτρης Λιόλιος, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και διευθυντής του Ιανού Νίκος Θρασυβούλου και ο διευθυντής του ΘΕΜΑ Radio Γιάννης Μακρυγιάννης.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες δηλώνουν την υποστήριξη τους και την πρόθεση τους για συμμετοχή σε αυτήν την προσπάθεια η οποία έχει ανεβάσει στα ύψη το ενδιαφέρον αλλά και τον πήχη των προσδοκιών.

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε ένα χρόνο πριν αποτελώντας καινοτομία στο χώρο του ραδιοφώνου και έχοντας πετύχει να προσελκύσει το ενδιαφέρον 250 νέων στιχουργών.

Ο αριθμός των στιχουργημάτων που συμμετείχαν στους μέχρι τώρα διαγωνισμούς έχει ξεπεράσει τα 300, ενώ οι συμμετέχοντες στις διαδικασίες των ψηφοφοριών αγγίζουν πλέον τον αριθμό των 30.000 ατόμων.
Κλείσιμο
Όπως επίσης αρκετές εκατοντάδες απόδημοι από 50 χώρες του εξωτερικού συμμετείχαν στην ψηφοφορία υποστηρίζοντας τα στιχουργήματα της επιλογή τους.

Στο τραγούδι "Απουσία" που ερμηνεύει η Δέσποινα Ολυμπίου σε μουσική του Χρήστου Αηδόνη και στίχους Στέλλας Δαναβασίλη την ενορχήστρωση υπογράφει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζής βραβευμένος με Global Music Award.

Δείτε το βίντεο:

Δέσποινα Ολυμπίου - Απουσία | Official Lyric Video (ΗQ)



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης