Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχουμε εξετάσει υπόθεση πατέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την 2,5 ετών κόρη του»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχουμε εξετάσει υπόθεση πατέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την 2,5 ετών κόρη του»

Ο νικητής του πρώτου Survivor μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ριάλιτι αλλά και το μη κερδοσκοπικό σωματείο που έχει ιδρύσει για τα παιδιά 

danos-g
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης ο νικητής του πρώτου Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος μίλησε για τη δική του εμπειρία από το Survivor ενώ αποκάλυψε και τις συζητήσεις που έκανε με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση. Επίσης, μίλησε και για το έργο του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Φύλακας άγγελος» που ασχολείται με την κακοποίηση.

«Είναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο θέμα. Ο “Φύλακας άγγελος” δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στο πρόβλημα της κακοποίησης. Αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στο θέαμα, είναι παντού. Κατά κάποιο τρόπο καμουφλάρεται, κάποιες φορές και από τους ανθρώπους που ασκούν κακοποίηση. Ο “Φύλακας άγγελος” αφορά τα παιδιά… Το θέμα είναι τι κάνουμε για την κακοποίηση» είπε και συνέχισε. «Έχουμε εξετάσει περίπτωση πατέρα που ασκούσε σεξουαλική κακοποίηση πάνω στην 2.5 ετών κόρη του. Με τη συναναστροφή μου με τα παιδιά σε περιστατικά κακοποίησης, βλέπω ότι μια τέτοια συνθήκη μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή ενός παιδιού. Μια κακοποίηση δεν παραγράφεται, αντίθετα ενισχύεται μέσα στο κακοποιημένο άτομο και το ωθεί σε μια μη κανονική καθημερινότητα».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος καλεσμένος στο Thw 2night show


Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του φέτος δεν βλέπει πολύ Survivor. «Δεν το βλέπω πολύ. Ξεκίνησα να το βλέπω λίγο γιατί είχαμε κάνει και τις συζητήσεις να το παρουσιάσω. Είναι διαφορετικό όμως. Το ότι προστίθενται παίκτες κάθε τόσο χαλάει την άγνοια που είναι και το βασικό. Οι συζητήσεις που είχαμε κάνει έγιναν περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσει όλο αυτό, αλλά τελικά δεν προχώρησαν. Ο Γιώργος κούμπωσε πολύ στο φετινό Survivor και μπράβο του γιατί κατάλαβα ότι έφυγε ξαφνικά αλλά εγκλιματίστηκε αμέσως. Εγώ θα το παρουσίαζα μόνος μου, η συζήτησε έγινε εφόσον δε θα το παρουσίαζε ο Σάκης αλλά δεν προχώρησε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο: 

Κλείσιμο
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (2)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης