Μετά τον αγώνα ασυλίας του Survivor, τον οποίο κέρδισαν οι Μπλε, ξέσπασε μεγάλος καυγάς με επίκεντρο τις προμήθειες. Η Άννα Μαρία ζήτησε τα ρέστα από την Ελευθερία για το σχόλιο της τραγουδίστριας ότι η youtuber την αδίκησε στη μοιρασιά του φαγητού.
Ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία επέμενα να χωρίσουν τις προμήθειες και να τρώνε ξεχωριστά για να μην ξαναπροκύψει θέμα. Η Άννα Μαρία μάλιστα ανέβασε πάρα πολύ τους τόνους και φώναξε στην Ελευθερία ότι την είπε «κλέφτρα στο πανελλήνιο».
Η youtuber ήταν εξοργισμένη, ενώ η Ελευθερία της έλεγε ότι ήταν λάθος της που δεν της είπε εκείνη τη στιγμή ότι ένιωσε αδικημένη με τη μερίδα της.
Στη συνέχεια, η έντονη διαφωνία τους συνεχίστηκε με την Άννα Μαρία να φωνάζει εξοργισμένη: «Πόσες φορές πρέπει να σε συγχωρήσω;» Χ....*α για την ασυλία».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας