Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκουκαθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.
Η ευτυχισμένη οικογένεια ντύθηκε κατάλληλα και βγήκε στον κήπο του σπιτιού για να παίξει με το χιόνι, όλοι μαζί ανυπομονούν να γεννηθεί το δεύτερο παιδάκι της οικογένειας, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.
«Me and my monkey 🤫👼🏼», έγραψε στην λεζάντα η Αθηνά Οικονομάκου.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.