Μετά και τη συνέντευξη τύπου της Λίνας Μενδώνη οι εξελίξεις στο χώρο του πολιτισμού είναι καταιγιστικές. Δυο από τις πρώτες και βασικές καταγγελίες που σόκαραν το κοινό είναι αυτές του Νίκου Σ. και του Βασίλη Κ. οι οποίοι κατήγγειλαν γνωστό θεατράνθρωπο για σεξουαλική κακοποίηση, όταν ακόμα ήταν ανήλικοι.
ΟΦοίβος Δεληβοριάς προχώρησε σε μια... όλο νόημα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, που από την πρώτη στιγμή πήρε θέση δίπλα σε όλα τα θύματα γράφει:
«Ο Βασίλης Κ. και ο Νίκος Σ. θα αποδειχθούν πολύ σημαντικότερα πρόσωπα για το ελληνικό Θέατρο απ’τον Δημήτρη Λ.».
Δείτε την ανάρτησή του:
Ο Βασίλης Κ. και ο Νίκος Σ. θα αποδειχθούν πολύ σημαντικότερα πρόσωπα για το ελληνικό Θέατρο απ’τον Δημήτρη Λ.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.