Σε πελάγη ευτυχίας είναι ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.
Ο ταλαντούχος σεφ, που κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιβεβαίωσε τη χαρμόσυνη είδηση με μία συνταγή που έχει το όνομα «Μπαμπάς». Ο ίδιος έχει μοιραστεί το ευτυχές γεγονός με τους δικούς του ανθρώπους και τους καλούς φίλους του. Όσοι τον συναναστρέφονται υποστηρίζουν ότι ο Άκης είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος.
Ο Άκης Πετρετζίκης έκανε live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και δέχτηκε τις ευχές για το μωρό από διαδικτυακούς του φίλους. «Γεια σου Άκη της καρδιάς μας, με το καλό το μωρό σας», ήταν το μήνυμα ενός follower. «Με το καλό και αυτό… Ανυπομονούμε…» αρκέστηκε να πει ο σεφ.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.