Λούρδη Λεόν: Η κόρη της Μαντόνα είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Marc Jacobs

Λούρδη Λεόν: Η κόρη της Μαντόνα είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Marc Jacobs

Η Λούρδη με κόκκινα μακριά μαλλιά, αψεγάδιστα μακριά νύχια στο χρώμα της φωτιάς και έντονα φρύδια -σήμα κατατεθέν της πλέον- κοιτάζει το φακό φορώντας πολύχρωμες φλοράλ μπλούζες

http___cdn_cnn_com_cnnnext_dam_assets_210216123904-03-lola-leon-marc-jacobs-restricted
H κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, κόρη της διάσημης τραγουδίστριας και του Κάρλος Λεόν, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του αμερικανικού οίκου Μarc Jacobs.

Όπως αναφέρει το CNN, η Λούρδη ή αλλιώς «Λόλα» όπως είναι το ψευδώνυμό της , θα προωθεί ολοκαίνουργια αξεσουάρ για την συλλογή «Άνοιξη 2021» με τσάντες σε έντονα χρώματα , αθλητικά και κοσμήματα με το λογότυπο του γνωστού σχεδιαστή.

Δύο μήνες μετά την διαφήμιση για τη συνεργασία της Juicy Couture με το brand εσωρούχων Parade, η 24χρονη κόρη της Μαντόνα, πρωταγωνιστεί σε νέα καμπάνια.

«Ήταν απολύτως λογικό για εμάς να θέλουμε τη Λόλα «Λούρδη» για πρόσωπο της καμπάνιας καθώς αποδίδει τέλεια το νεανικό πνεύμα και τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα της νέας, πιο φρέσκιας εκδοχής του brand», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του αμερικανικού οίκου.

Η Λούρδη με κόκκινα μακριά μαλλιά, αψεγάδιστα μακριά νύχια στο χρώμα της φωτιάς και έντονα φρύδια -σήμα κατατεθέν της πλέον- κοιτάζει το φακό φορώντας πολύχρωμες φλοράλ μπλούζες, κάλτσες με ρίγες και στενά κολάν αλλά και ένα τολμηρό τοπ από διαμάντια, ανάμεσα σε άλλα κομμάτια.

Η σταρ της ποπ και μητέρα της, Μαντόνα, είναι στενή φίλη του διάσημου σχεδιαστή Marc Jacobs οπότε η Λούρδη δεν χρειάστηκε να περάσει από ...κριτική επιτροπή για να γίνει η νέα μούσα του διάσημου αμερικανικού οίκου.

Κλείσιμο
Η μεγαλύτερη κόρη της Μαντόνα έχει απασχολήσει πολλές φορές τα δημοσιεύματα για τις τρίχες στο σώμα της, κυρίως στη μασχάλη, τις οποίες επιδεικνύει με κάθε τρόπο, όπως και η διάσημη μητέρα της.

Η Λούρδη είναι το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά της Μαντόνα. Εκτός από μοντέλο είναι σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια. Πάντως , είναι απίστευτη η άνεση που κοιτάζει το φακό. Σαν να είναι στο σπίτι της...

http___cdn_cnn_com_cnnnext_dam_assets_210216123809-01-lola-leon-marc-jacobs-restricted
http___cdn_cnn_com_cnnnext_dam_assets_210216123857-02-lola-leon-marc-jacobs-restricted
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης