Αγγελική: Στέφανος και Αγγελική δίνουν το πρώτο τους παθιασμένο φιλί- Βίντεο

Αγγελική: Στέφανος και Αγγελική δίνουν το πρώτο τους παθιασμένο φιλί- Βίντεο

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς

Aggeliki
Μία δυνατή σκηνή ανάμεσα στην Αγγελική (Μαίρη Μηνά) και τον Στέφανο (Γιώργος Χρυσοστόμου) θα δούμε απόψε Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου στην αγαπημένη σειρά του Alpha, «Αγγελική». Σε ένα Flashback από το βράδυ μετά την κηδεία, ο Στέφανος κι η Αγγελική συζητάνε. Ο Στέφανος της λέει πάλι ότι την αγαπάει και ξέρει πως κι αυτή νιώθει το ίδιο. Η Αγγελική του λέει ότι τον αγαπάει και φιλιούνται παθιασμένα. Λίγο νωρίτερα, η Αγγελική σε ένα flashback από την ημέρα της κηδείας της μητέρας της, έχει τον Στέφανο δίπλα της να την στηρίζει. Η Αγγελική του είπε ότι πλέον νιώθει τελείως μόνη και ο Στέφανος της είπε ότι έχει αυτόν και ότι την αγαπάει.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ SNEAK PREVIEW ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 84 Το φιλί του Στέφανου με την Αγγελική!

Ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι τραυματισμένος σωματικά και ψυχολογικά. Η Αγγελική αναλαμβάνει τη φροντίδα του, ενώ πενθεί για τον θάνατο της μητέρα της. Ο Στέφανος της δείχνει πόσο θέλει να είναι κοντά της. Ο Μιχάλης προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τους Αργυρούς. Η Κατερίνα στέλνει γράμμα στο Δημήτρη για να επικοινωνήσει μαζί του. Η Σοφία εξακολουθεί να κρατάει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Η Αγγελική και ο Μιχάλης αναρωτιούνται γιατί δεν αποκάλυψε ο Δημήτρης την αλήθεια για το ατύχημα. Ο Στέφανος εκδηλώνει ξανά τα συναισθήματα του στην Αγγελική, ενώ πια έχει λόγο να πιστεύει πως είναι αμοιβαία…

Συμμετέχει η Αθηνά Καραγιώτη στο ρόλο της ψυχιάτρου του Δημήτρη Αργυρού.


Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης

Κλείσιμο
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος

Στον ομώνυμο ρόλο η Μαίρη Μηνά.

Στον ρόλο της Αθηνάς η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Ιωάννης Παπαζήσης, Αλέξανδρος Πέρρος, Δήμητρα Σιγάλα και ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Μαζί τους οι: Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Μέλπω Κωστή, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Εριέττα Μανούρη, Μαριέλα Δουμπού, Ευφημία Καλογιάννη, Αργύρης Γκαγκάνης, Στέλιος Δημόπουλος.

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης