ΟΤάσος Νούσιας με μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να σχολιάσει όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου τις τελευταίες ημέρες. Μετά τις καταγγελίες κατά ηθοποιών που υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων και επιθέσεων, όταν ήταν ακόμα ανήλικοι, ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε, καθιστώντας σαφές πως τέτοιες συμπεριφορές δε συγχωρούνται.
«Όλα τα άλλα τιμωρούνται και κάποια στιγμή μπορεί και να συγχωρούνται. Ο ΒΙΑΣΜΟΣ και η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ εκτελούνται, τ΄ακούτε βρωμιάρηδες!!! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Νούσιας.
Τα τελευταία 24ωρα όλο και πληθαίνουν οι καταγγελίες νεαρών ηθοποιών που καταγγέλλουν πως όταν ήταν ανήλικοι ήρθαν σε επαφή με σκηνοθέτες και σεναριογράφους που προσπάθησαν να τους εκμεταλλευτούν ερωτικά.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.