Η Χάλι Μπέρι τα έβαλε με τον πρώην της στο Instagram: «Οι γυναίκες δεν σου χρωστάνε»

Η Χάλι Μπέρι τα έβαλε με τον πρώην της στο Instagram: «Οι γυναίκες δεν σου χρωστάνε»

Αμέσως διάφοροι χρήστες της πλατφόρμας την... κατηγόρησαν ότι «δεν μπορεί να κρατήσει έναν άνδρα»

hali708_1
Η Halle Berry μοιράστηκε πρόσφατα μια ανάρτηση στο Instagram που έγραφε: «Οι γυναίκες δεν σου χρωστάνε» και αμέσως διάφοροι χρήστες της πλατφόρμας την... κατηγόρησαν ότι «δεν μπορεί να κρατήσει έναν άνδρα».

Η 54χρονη όμως δεν άφησε αναπάντητα τέτοιου είδους σχόλια και έγραψε με τη σειρά της: «Ποιος λέει ότι θέλω να κρατήσω τον λάθος άνθρωπο;». Ενώ τόνισε πως «κανένας άντρας δεν με φρόντισε ποτέ». Αυτά τα σχόλια της ηθοποιού, για αρκετά σκανδαλοθηρικά Μέσα, φαίνεται να απευθύνονταν στον πρώην σύντροφό της Gabriel Aubry, με τον οποίο βρέθηκαν στα δικαστήρια για την επιμέλεια της κόρης τους, Nahla.

Οι δυο τους ενεπλάκησαν σε μία σκληρή διαμάχη για την κηδεμονία μετά τον χωρισμό τους το 2010. Ανάμεσα στους ισχυρισμούς της ηθοποιού για τον πατέρα της κόρης της είναι ότι αυτός χρησιμοποίησε ρατσιστικά επίθετα στη διάρκεια της σχέσης τους, ενώ επιπρόσθετα αρνήθηκε να αναγνωρίσει την κόρη τους ως μιγάδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παλαιότερη σεξουαλική και αιμομικτική σχέση του με μέλος της οικογένειάς του.

«Ο Gabriel αρνήθηκε να αναγνωρίσει ή να δεχθεί ευθύνη γι' αυτά τα θέματα. Αντιθέτως, ασκούσε κριτική στο σώμα μου με τρόπους που είναι πολύ υποτιμητικοί για μία γυναίκα. Τελικά τον έπεισα να πάμε σε ψυχοθεραπευτή μαζί για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα ζητήματα» είχε πει η Halle Berry τότε. Μαλιστα, υποστήριξε ότι ο πρώην σύντροφός της παραδέχτηκε πως είχε αιμομικτική σχέση με συγγενή του την εποχή που άλλαζε ανάδοχα σπίτια.

το ζευγάρι έφθασε τελικά σε συμφωνία για την κηδεμονία της Nahla ενώ το 2014 Ανώτατο Δικαστήριο επεδίκασε στον Gabriel Aubry 16.000 δολάρια τον μήνα για στήριξη τέκνου.

Δείτε τις αναρτήσεις της ηθοποιού και τα σχόλια:

39056310-9239489-image-a-87_1612851859073
39056314-9239489-image-a-73_1612850908633


Ειδήσεις σήμερα: 

Στο 3,9% ο εμβολιασμός του πληθυσμού - Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για τους 60-64

Κάθε μήνα επιστρεπτέα προκαταβολή μέχρι το Πάσχα - Επειγόντως δηλώσεις ΦΠΑ για Πρακτορεία ΟΠΑΠ

Πότε αναστέλλονται τα ενοίκια, πότε κουρεύονται 40% και πότε καταβάλλονται ολόκληρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης