Σοφία Μπεκατώρου: «Νιώθω δικαιωμένη, έβγαλα από μέσα μου ένα βαρίδι και η ζωή μου καλυτέρεψε»

Σοφία Μπεκατώρου: «Νιώθω δικαιωμένη, έβγαλα από μέσα μου ένα βαρίδι και η ζωή μου καλυτέρεψε»

«Ήταν αναμενόμενο. Δεν έχω απογοητευτεί. Έχουν ανοίξει τα στόματα ανθρώπων, που αντιστέκονται σε τέτοια κακουργήματα» ανέφερε η Ολυμπιονίκης 

Sofia_Mpekatorou
Στο αρχείο μπήκε η προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για το βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας καθώς τα αδικήματα τα οποία καταγγέλλει έχουν πλέον παραγραφεί καθώς ο χρόνος τέλεσης τους ήταν πριν από 23 χρόνια.

Η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε στην ΕΡΤ και σχολίασε το γεγονός, αλλά και όσα έχουν συμβεί μετά την καταγγελία της.

«Ήταν αναμενόμενο. Δεν έχω απογοητευτεί. Έχουν ανοίξει τα στόματα ανθρώπων, που αντιστέκονται σε τέτοια κακουργήματα και σε παρενοχλήσεις. Η κοινωνία μας είναι έτοιμη να κάνει αλλαγές. Το έγκλημα παραγράφηκε, αλλά η αποκάλυψή του ήταν συμβολική και ουσιαστική, γιατί η χώρα μας προχώρησε σε άλλη φάση. Η κοινωνία αγκάλιασε αυτή την καταγγελία. Βρέθηκαν κοπέλες και άντρες που κατήγγειλαν αντίστοιχα περιστατικά. Μόνο που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, νοιώθω πως έχω δικαιωθεί.

Άκουσα διάφορα σχόλια, ότι αυτό ήταν καταστροφή για τον αθλητισμό. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να φύγουν. Ο αθλητισμός είναι ζωή. Η διαδικασία της κάθαρσης είναι επώδυνη. Στεναχωριέμαι που δεν ήμουν μόνο εγώ, γιατί έχουν πονέσει πολλοί άνθρωποι. Υπάρχει το φως. Μπορεί κάποιος να βγει από το σκοτάδι. Αυτή είναι η νίκη μας. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει η κοινωνία, αν το αγκαλιάσει με σωστό τρόπο. Οι ερωτήσεις τύπου “γιατί τώρα” δεν είναι ανθρώπινες. Πρέπει να λειτουργούμε με την ψυχή μας» σχολίασε για τις καταγγελίες.

Δείτε το βίντεο: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c94tq8aqsbux-st)


Ειδήσεις σήμερα: 

Πότε αναστέλλονται τα ενοίκια, πότε κουρεύονται 40% και πότε καταβάλλονται ολόκληρα

Κικίλιας: Θα εισηγηθώ καθολικό lockdown για την Αττική

Σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο: Ποιες υποθέσεις πάνε στο δικαστήριο και ποιες στο αρχείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης