Μπέβερλι Πιλ: «Ο γιος μου γεννήθηκε ολόιδιος με αυτόν» - Ο φρικτός εφιάλτης της μετά το «αναγκαστικό σεξ» με τον Πίτερ Νάιγκαρντ

Μπέβερλι Πιλ: «Ο γιος μου γεννήθηκε ολόιδιος με αυτόν» - Ο φρικτός εφιάλτης της μετά το «αναγκαστικό σεξ» με τον Πίτερ Νάιγκαρντ

Το διάσημο μοντέλο της δεκαετίας του '80 και του '90, υπήρξε ένα ακόμη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης του 79χρονου σήμερα κατηγορούμενου Καναδού μεγιστάνα της μόδας - «Ο γιος μου γεννήθηκε ολόιδιος με αυτόν», δήλωσε

PETERNYGARD
Η Μπέβερλι Πιλ, το διάσημο μοντέλο που έχει διαπρέψει στις πασαρέλες στη δεκαετία του '80 και του '90, είναι το τελευταίο θύμα του Πίτερ Νάιγκαρντ που έρχεται στο φως, αποκαλύπτοντας την οδυνηρή σεξουαλική κακοποίηση από τον Καναδό μεγιστάνα της μόδας.

Η ίδια μίλησε για τη φρικτή εμπειρία που έζησε στα χέρια του 79χρονου σήμερα κατηγορούμενου σχεδιαστή μόδας, ο οποίος συνελήφθη στον Καναδά τον Δεκέμβριο με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε δεκάδες νέα κορίτσια και γυναίκες το 1995, και περιμένει την έκδοσή του στις ΗΠΑ.



Η Μπέβερλι Πιλ που έχει εμφανιστεί σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες των οίκων Ralph Lauren, Versace, Chanel, ήταν επίσης το πρόσωπο της μάρκας Nygård , όταν κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον σχεδιαστή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη yaren (@retrochills)

Κλείσιμο


«Κατέληξα να υπογράψω συμβόλαιο με την εταιρεία Nygard για τρία χρόνια… Συνειδητοποίησα ότι αυτή ήταν μια φρικτή ιδέα, πέντε λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου», εξηγεί η ίδια στο ντοκιμαντέρ «Unseamly» του Discovery+, σύμφωνα με την Page Six.


UNSEAMLY

«Ήταν το μόνο άτομο που μου προκαλούσε τρόμο. Δεν ήμουν ο εαυτός μου… Δεν νομίζω ότι ο Πίτερ Νάιγκαρντ καταλάβαινε τι σημαίνει όχι ... Στον δικό του κόσμο, το όχι σημαίνει ναι» αναφέρει.

Η ίδια αποκαλύπτει ότι είχε μία «αναγκαστική» σεξουαλική επαφή μαζί του. «Η συνάντησή μου δεν ήταν σίγουρα συναινετική. Μετά το συμβάν, όχι, δεν το είπα σε κανέναν, γιατί μόλις είχα υπογράψει ένα τριετές συμβόλαιο, και ήταν ένα από αυτά τα πράγματα που… Είμαι δυνατή και ανεξάρτητη ως άτομο, αλλά προσπάθησα να το κρύψω όλο αυτό κάτω από το χαλί και να συνεχίσω τη δουλειά μου. Να πληρωθώ και να πάω παρακάτω. Ήθελα απλώς να τελειώσω το συμβόλαιό μου και να τελειώσω με αυτόν τον άντρα» εξηγεί.


Tελικά έμεινε έγκυος και «στη διάρκεια της εγκυμοσύνης νόμιζα ότι ήταν του συζύγου μου… Όταν γεννήθηκε το μωρό, ήταν ολόιδιος ο Πίτερ Νάιγκαρντ» θυμάται. «Δεν ήθελα να κρατήσω τον γιο μου για τρεις μήνες… Είχα εφιάλτες για τρία χρόνια, λόγω του Πίτερ Νάιγκαρντ».

Ο πολυεκατομμυριούχος Καναδός σχεδιαστής μόδας φέρεται να βίασε δεκάδες γυναίκες, ενώ κατηγορείται ότι στα θύματά του προκάλεσε όχι μόνο οικονομική και ψυχολογική βλάβη, αλλά υπήρξαν και πολλές περιπτώσεις μη συναινετικού σεξ, συμπεριλαμβανομένου του μη συναινετικού ομαδικού σεξ, απόπειρας βιασμών και χρήσης ναρκωτικών στα θύματά του. Επιπλέον μια ομάδα 57 γυναικών έχουν στραφεί εναντίον του με τον ισχυρισμό ότι τους έκανε σεξουαλική διακίνηση.
Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά όλους τους ισχυρισμούς και αναμένει να δικαιωθεί στο δικαστήριο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.



Ειδήσεις σήμερα: 

Σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο: Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση - Αρχίζει και επίσημα η έρευνα

Σοφία Μπεκατώρου: Στο αρχείο οι καταγγελίες για βιασμό λόγω παραγραφής

Αποπλάνηση 13χρονου μαθητή: Πώς έπεσε στα δίχτυα της φιλολόγου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης