Σπίτι με το Mega: Οι γιοι του Στράτου Διονυσίου χάρισαν αξέχαστες στιγμές στο κοινό

Σπίτι με το Mega: Οι γιοι του Στράτου Διονυσίου χάρισαν αξέχαστες στιγμές στο κοινό

Τραγουδιστές και οι τρεις, με καριέρα χρόνων, ανέβηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, και με πολύ διάθεση μίλησαν για τον πατέρα τους μέσα από τα τραγούδια του

AD
Το «Σπίτι με το MEGA» οργάνωσε χθες το βράδυ μια μεγάλη γιορτή για τα τριάντα χρόνια από τον θάνατο του θρυλικού Στράτου Διονυσίου.

Μεγάλα τραγούδια, ιστορικές ερμηνείες, αξέχαστες συνεργασίες με άξονα έναν άνθρωπο που στιγμάτισε όσο λίγοι την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Στο ειδικό αυτό αφιέρωμα πρωταγωνιστές δεν θα μπορούσαν να μπορούσα να είναι άλλοι από τα τρία παιδιά του. Τραγουδιστές και οι τρεις, με καριέρα χρόνων, ανέβηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, και με πολύ διάθεση μίλησαν για τον πατέρα τους μέσα από τα τραγούδια του.

Αναμνήσεις μιας πολύ όμορφης ζωής και στιγμές μια καριέρας που λίγοι έχουν καταφέρει στην Ελλάδα ξαναζωντάνεψαν από τον Άγγελο, τον Στέλιο και τον Διαμαντή σε ένα πλούσιο αφιέρωμα στη σκηνή του MEGA.

Καλεσμένοι των αδερφών Διονυσίου η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο STAN, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Μανώλης Καραντωνίου, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

«Καλησπέρα στην μεγάλη παρέα. Η αποψινή βραδιά δεν είναι ένα απλό αφιέρωμα στον αγαπημένο Στράτο Διονυσίου. Είναι μια μεγάλη γιορτή για εμάς που ήταν ο πατέρας μας, ο άνθρωπος μας, αλλά και για όλους εσάς που τον αγαπήσατε και συνεχίζετε να τον αγαπάτε». Με αυτά τα λόγια του Άγγελου Διονυσίου ξεκίνησε μια ακόμα υπέροχη βραδιά στο MEGA.

«Τριάντα χρόνια πέρασαν και στις καρδιές όλων παραμένει ζωντανός για την καρδιά του και τη δυνατή φωνή του» ανέφερε από την πλευρά του ο Στέλιος Διονυσίου.

Στην συνέχεια τα τρία αδέρφια ερμήνευσαν τον «Παλιατζή» από το μακρινό 1969 σε μουσική Αντώνη Ρεπάνη και στίχους Δημήτρη Γκούτη και το «Άνθρωπος είσαι και λυγάς» του 1988.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης