Tiffani Thiessen: Συντετριμμένη από τον θάνατο του Dustin Diamond

Tiffani Thiessen: Συντετριμμένη από τον θάνατο του Dustin Diamond

Έπαιζαν μαζί στη θρυλική σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι»

Tiffani-Amber-Thiessen
Η Tiffani Thiessen εντοπίστηκε από τους παπαράτσι λίγες ώρες μετά το θάνατο του συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», Dustin Diamond, που πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 44 ετών.

Η Thiessen, απαθανατίστηκε σε μια καφετέρια με τον σύζυγό της Brady Smith και το σκυλί τους στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα.

Η ηθοποιός, που συνεχώς έλεγχε το τηλέφωνό της, ήταν ντυμένη με ένα γκρι μπλουζάκι, και ένα ελαφρύ τζάκετ. Νωρίτερα,την ίδια μέρα, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στον Diamond στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. «Είμαι βαθιά λυπημένη από την είδηση του θανάτου του συμπρωταγωνιστή και φίλου μου... Η ζωή είναι εξαιρετικά εύθραυστη και είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να θεωρούμε δεδομένο».

Δείτε τα πλάνα:




Ο 44χρονος Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» τη δεκαετία του ’90, οπότε έπαιζε τον ρόλο του Σκρις, είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του, ο ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο της Φλόριντα στις αρχές Ιανουαρίου με πόνους σε όλο του το σώμα. Εκεί διεγνώσθη με καρκίνωμα μικρών κυττάρων σταδίου 4, που συνήθως αναφέρεται ως καρκίνος του πνεύμονα. Ο καρκίνος είχε εμφανιστεί σε άλλο σημείο του σώματος του και έκανε μετάσταση.

Στις 12 Ιανουαρίου ξεκίνησε χημειοθεραπεία, όμως πριν από λίγες ημέρες και ενώ είχε ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της θεραπείας του, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο, οπού και μπήκε σε αναπνευστική υποστήριξη.

Ο 44χρονος ηθοποιός έφυγε από το ζωή τη Δευτέρα το πρωί, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Tash Jules. «Ο Dustin δεν υπέφερε. Δεν πρόλαβε να βυθιστεί στον πόνο. Γι' αυτό, είμαστε ευγνώμονες» τόνισε ο ατζέντης του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης