Μέγκαν Μαρκλ: Το παλάτι έσβησε το όνομά της από το πιστοποιητικό γέννησης του γιου της!

Μέγκαν Μαρκλ: Το παλάτι έσβησε το όνομά της από το πιστοποιητικό γέννησης του γιου της!

Ποιος έδωσε εντολή να σβηστεί το όνομα «Ρέιτσελ, Μέγκαν» από το πιστοποιητικό γέννησης του μικρού Άρτσι - Η επίσημη απάντηση της δούκισσας του Σάσεξ, μετά τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο - Γιατί η Μέγκαν δεν θα ακολουθήσει τον Χάρι το καλοκαίρι στη Βρετανία

megan
Τη δική της απάντηση έδωσε, μέσω του εκπροσώπου της η Μέγκαν Μαρκλ, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στη Βρετανία, όταν το Σάββατο δημοσιεύματα ανέφεραν πως η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έσβησε από το πιστοποιητικό γέννησης του γιου της τα ονόματά της, «Ρέιτσελ, Μέγκαν» και κράτησε μόνο τον τίτλο «Η Αυτής Υψηλότης δούκισσα του Σάσεξ». Μάλιστα, τα δημοσιεύματα συνοδεύονταν και από φωτογραφίες με τις αλλαγές στο πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι, στο οποίο ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται ως «Η Αυτού Υψηλότητα πρίγκιπας Χένρι Κάρολος Άλμπερτ Ντέιβιντ, δούκας του Σάσεξ».

Τα σχετικά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως η Αμερικανίδα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι το έκανε, ίσως, για να σνομπάρει την Κέιτ Μίντλετον, της οποίας το μικρό όνομα είναι γραμμένο στα πιστοποιητικά γέννησης και των τριών παιδιών της ή για να αποτίσει φόρο τιμής στην πριγκίπισσα  Νταϊάνα, η οποία προτιμούσε να αποκαλείται «H Αυτής Υψηλότης πριγκίπισσα της Ουαλίας».

Όμως, η πρώην ηθοποιός θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες και με δήλωση του εκπροσώπου της στην αμερικανική ιστοσελίδα Page Six ξεκαθάρισε πως «η αλλαγή του ονόματος σε δημόσια έγγραφα το 2019 επιβλήθηκε από το παλάτι, όπως επιβεβαιώνεται από έγγραφα ανώτατων αξιωματούχων των ανακτόρων. Αυτό δεν ζητήθηκε από τη Μέγκαν, την δούκισσα του Σάσεξ ή από τον δούκα του Σάσεξ». Στην ίδια δήλωση η δούκισσα του Σάσεξ τονίζει πως η ίδια θεωρεί προσβλητικό να γράφεται πως επιθυμούσε να είναι «ανώνυμη» στο πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού της.

megan


Αδιευκρίνιστος ο λόγος στην αλλαγή του πιστοποιητικού γέννησης του μικρού Άρτσι

Ο μικρός Άρτσι γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 2019 και το πιστοποιητικό γέννησης εκδόθηκε στις 17 Μαΐου, οι αλλαγές στο όνομα της δούκισσας του Σάσεξ έγιναν έναν μήνα αργότερα, στις 6 Ιουνίου. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, παραμένει αδιευκρίνιστος ο λόγος που έγινε αυτή η αλλαγή.

Μερικούς μήνες μετά την αλλαγή στο πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την παραίτησή τους από τον στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και έριξαν στο παλάτι την «βόμβα» του Megxit. Το ζευγάρι έχει πλέον εγκατασταθεί μόνιμα στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου τον περασμένο Ιούλιο αγόρασε πολυτελή έπαυλη.

Ο Ντίκι Άρμπιτερ, πρώην εκπρόσωπος Τύπου της βασίλισσας Ελισάβετ, δήλωσε για το θέμα: «'Ίσως αυτό να ήταν ένα πρώιμο στάδιο του σχεδίου τους». Από την πλευρά της η λαίδη Κόλιν Κάμπελ, συγγραφέας, τόνισε πως «είναι παράδοξο και εγείρει πάσης φύσεως ερωτήματα για το τι οι Σάσεξ μπορεί να σκέφτονταν».

megan_main
Στο μεταξύ, δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου την περασμένη εβδομάδα ανέφεραν πως η πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits δεν θα συνοδεύσει τον γαλαζοαίματο σύζυγό της στη Γηραιά Αλβιόνα το καλοκαίρι. Ο πρίγκιπας Χάρι, αν οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν, αναμένεται να επισκεφθεί την γενέτειρά του τον Ιούνιο για τα 100α γενέθλια του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου και τα 95α της βασίλισσας ενώ τον Ιούλιο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα στους κήπους του παλατιού του Κένσινγκτον.

Πηγές κοντά στον Χάρι και τη Μέγκαν έχουν δηλώσει πως εκείνη μαζί με τον γιό του ζευγαριού θα παραμείνουν στις ΗΠΑ «για προσωπικούς και πρακτικούς λόγους» και όχι επειδή η δούκισσα σνομπάρει τους Βρετανούς γαλαζοαίματους.


Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην Τουλόν της Γαλλίας: Βρέθηκε κομμένο κεφάλι στη μέση του δρόμου

Στα 543 τα νέα κρούσματα - Τα 265 στην Αττική

Μηταράκης: Διατηρείται η ουσιαστική μείωση των ροών στα νησιά - Μείον 94% τον Ιανουάριο  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης