Καπουτζίδης: Η Αγγελική Λάμπρη είχε έρθει πριν 22 χρόνια σπίτι μου κλαίγοντας γι' αυτό που της συνέβη

Καπουτζίδης: Η Αγγελική Λάμπρη είχε έρθει πριν 22 χρόνια σπίτι μου κλαίγοντας γι' αυτό που της συνέβη

Το σχόλιο του ηθοποιού και σκηνοθέτη κάτω από την ανάρτηση της Αγγελική Λάμπρη, στην οποία κατηγορεί τον Κώστα Σπυρόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση

kapoutzidis_2
Την αμέριστη συμπαράστασή του στη φίλη και συνάδελφό του, Αγγελική Λάμπρη, εξέφρασε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης σε σχόλιο που έκανε κάτω από ανάρτησή της στο Instagram και στην οποία κατήγγειλε τον Κώστα Σπυρόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Αγγελική Λάμπρη, σε κείμενο που συνυπέγραψε με τις Τζένη Μπότση και Λουκία Μιχαλά, αναφέρθηκαν σε «πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα» εκ μέρους του ηθοποιού, στις οποίες υπήρξαν θύματα.

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν», έγραψαν οι τρεις γυναίκες.



Κάτω από την ανάρτηση της Αγγελικής Λάμπρη, ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραψε: «Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα, και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κοσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτό!».
Kapoutzidis
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Στο 24,2% η αύξηση στα ημερήσια κρούσματα την τελευταία εβδομάδα στην Ελλάδα

Φον ντερ Λάιεν κατά AstraZeneca: Το συμβόλαιο περιέχει δεσμευτικούς όρους - Το παρασκήνιο του «πολέμου των εμβολίων»

Τραγωδία στον Όλυμπο: «Δούλευαν και στα ρεπό τους» - Τα συγκινητικά «αντίο» στους δύο γιατρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης