Έλιοτ Πέιτζ: Ο transgender ηθοποιός – πρώην Έλεν Πέιτζ- παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του

Έλιοτ Πέιτζ: Ο transgender ηθοποιός – πρώην Έλεν Πέιτζ- παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του

Μόλις τον Δεκέμβριο μέσω instagram, η μέχρι πρότινος γνωστή ως Έλεν Πέιτζ αυτοπροσδιορίστηκε ως διεμφυλική και non-binary, αλλάζοντας το όνομά της σε Έλιοτ Πέιτζ

instagram-_ellen_page
Σε λιγότερο από δύο μήνες από την ημέρα που η υποψήφια για Όσκαρ Καναδή ηθοποιός Έλεν Πέιτζ δήλωνε δημόσια τη νέα της ταυτότητα ως διεμφυλική και non-binary άτομο, αλλάζοντας το όνομά της σε Έλιοτ Πέιτζ, έγινε γνωστή η αίτηση διαζυγίου με την 26χρονη συζύγό του, Έμμα Πόρτνερ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elliotpage





Ο 33χρονος ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο του Μανχάταν ζητώντας να λυθεί ο γάμος του με την 26χρονη χορεύτρια, με την οποία υπήρξαν τρία χρόνια παντρεμένοι. Η Έμμα Πόρτνερ είχε στηρίξει δημόσια την επιλογή του συζύγου της, όταν αποφάσισε να αυτοπροσδιοριστεί ως transgender και non-binary άτομο, στις αρχές Δεκεμβρίου.

Κλείσιμο
36319644-9006579-image-a-258_1606845732839

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι χώρισε στην πραγματικότητα το καλοκαίρι, αλλά τώρα αποφάσισε να κινήσει την επίσημη διαδικασία του διαζυγίου. Σε δήλωσή τους αναφέρουν: «Μετά από πολλή σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση του διαζυγίου μετά τον χωρισμό μας μας το καλοκαίρι. Έχουμε τον απόλυτο σεβασμό ο ένας στον άλλον και παραμένουμε στενοί φίλοι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης