Νικόλ Σέρζινγκερ: To ροζ μπικίνι είναι ιδανικό για... Ιανουάριο στην Καραϊβική

Νικόλ Σέρζινγκερ: To ροζ μπικίνι είναι ιδανικό για... Ιανουάριο στην Καραϊβική

Στις Μικρές Αντίλλες, στα νησιά Τερκς και Κέικος απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου η 42χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια μαζί με τον αγαπημένο της, πρώην παίκτη του ράγκμπι, Τομ Έβανς

nikol-main
Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ στην Καραϊβική. Στις Μικρές Αντίλλες, στα εξωτικά νησιά Τερκς και Κέικος, περνάει τις διακοπές της η Νικόλ Σέρζινγκερ πιο ερωτευμένη από ποτέ -από το 2019 που πρωτογνωρίστηκαν στο πλατό του «X Factor: Celebrity» – με τον αγαπημένο της Τομ Έβανς.



Ο 35χρονος πρώην παίκτης του ράγκμπι, λένε οι φίλοι του σύμφωνα με την Daily Mail είναι ενθουσιασμένος με την 42χρονη τραγουδίστρια των Pussycat Dolls και μάλιστα σκέφτονται να αποκτήσουν οικογένεια. Ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες, συναντήθηκαν με κτηματομεσίτες για να αγοράσουν σπίτι στο Λονδίνο αν και σκέφτονται σοβαρά να προτιμήσουν το Λος Άντζελες.



Κλείσιμο

Στο μεταξύ το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και… τον έρωτά του, στις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής με πολλές βουτιές, παιχνίδια στην παραλία, βόλτες με το ποδήλατο και απανωτές selfies στο instagram.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης