Σάκης Τανιμανίδης: Το Survivor, η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα και το νέο ριάλιτι

Σάκης Τανιμανίδης: Το Survivor, η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα και το νέο ριάλιτι

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στο Πρω1νό του ANT1 και μίλησε για τα πάντα

sakis1-4
Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας καλεσμένος στο Πρω1νό και μίλησε για το Survivor, την εγκυμοσύνη της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα αλλά και για το νέο επαγγελματικό του βήμα. Ο γνωστός παρουσιαστής θα αναλάβει την παρουσίαση της Φάρμας στον ΑΝΤ1 και είναι ενθουσιασμένος. «Μπαίνουμε με το δεξί στον AΝΤ1. Hello AΝΤ1. Είμαι ενθουσιασμένος, χαμογελάω μέχρι τα αυτιά», ήταν τα πρώτα του λόγια και λίγο μετά μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Δεν βλέπω το Survivor, μου λείπει αλλά στη ζυγαριά της ζωής μου κερδίζει με μεγάλη διαφορά η οικογένεια. Με τον Γιώργο Λιανό είμαστε πολύ φίλοι, προχθές μιλήσαμε με βίντεοκλήση. Καταλαβαίνω ότι στα μέσα γράφονται και λέγονται πάρα πολλά. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι τα Μέσα κάποιες φορές μεγαλοποιούν κάποια πράγματα… Με τον Γιώργο είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Το ότι μου λείπει το Survivor είναι δεδομένο” είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και στη συνέχεια ξεκαθάρισε το λόγο που φέτος δεν υπάρχει δεύτερος παρουσιαστής στο ριάλιτι επιβίωσης, “Το πρώτο Survivor το παρουσίασα μόνος μου. Το δεύτερο και το τρίτο το έκανα μαζί με τον Γιώργο για πρακτικούς λόγους. Το πρώτο είχε 4 επεισόδια την εβδομάδα τα άλλα δυο είχαν έξι, φέτος έχει πάλι τέσσερα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα με τα πιο τρυφερά λόγια ενώ η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως είχε ζητήσει από τη Χριστίνα να βρίσκεται στο Πρωινό τη φετινή χρονιά.

«Δε θα είμαι πολύ αντικειμενικός αλλά είναι πολύ όμορφη, πολύ έξυπνη. Είμαστε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει το φύλο των μωρών… Δυσκολευτήκαμε αρκετά να κάνουμε παιδιά… αλλά ήρθε και όλα καλά…. Τη φάση αυτή την περάσαμε μαζί, ήμασταν μια χαρά δυσκολευτήκαμε απλά όπως χιλιάδες ζευγάρια να κάνουμε παιδάκια… Ο άντρας πρέπει να είναι δίπλα στη γυναίκα. Και να δυσκολεύεται κάποιος να κάνει παιδί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί αν όχι κάποια στιγμή θα έρθει» δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε τα βίντεο: 


Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα: 

Συναγερμός σε γηροκομείο στο Μαρούσι - Περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού

Η μετάλλαξη ανησυχεί τους επιστήμονες - Φόβοι για ραγδαία αύξηση κρουσμάτων

Αυτά τα σχολεία έχουν κλείσει λόγω κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης