Στέφανος Μουαγκιέ (ηθοποιός): Με σταματούσαν καθημερινά για εξακρίβωση στοιχείων

Τι είπε ο ηθοποιός για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

ηθοποιός Στέφανος Μουαγκιέ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ρατσισμό που έχει βιώσει στο παρελθόν. Μιλώντας για τους γονείς του λέει: «Οι γονείς μου είναι και οι δύο από την Ουγκάντα. Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι που έγινε στη φοιτητική εστία στου Ζωγράφου. Ερωτεύτηκαν και έκαναν εμάς».

«Από ένα φασιστικό μόρφωμα με είχαν βρει και με απειλούσαν για τη ζωή μου», δήλωσε ο Στέφανος Μουαγκιέ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ελέγχους που έχει δεχτεί από αστυνομικούς:

«Θυμάμαι στα σχολικά μου χρόνια, σχεδόν καθημερινά με σταματούσαν αστυνομικά όργανα για να μου κάνουν εξακρίβωση στοιχείων. Εγώ τότε ήμουν από τους τυχερούς που είχαν ελληνική υπηκοότητα, πήγαινα συνέχεια στο Α.Τ. Παγκρατίου και ο διοικητής με είχε μάθει. Τώρα με σταματούν αμέτρητοι αστυνομικοί για φωτογραφίες».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού: «Ενός ηθοποιού η δουλειά δεν είναι να κινεί τον κόσμο προς κάποια κατεύθυνση. Θα πω ευθέως ότι δεν θα ήθελα να το κάνω, αλλά οι καταστάσεις θα μας οδηγήσουν δυστυχώς να το κάνουμε. Δεν είμαι συνωμοσιολόγος που πιστεύει ότι υπάρχουν τσιπάκια».


Ειδήσεις σήμερα:

Τζένιφερ Λόπεζ: Υπογράφει αυτοπροσώπως τα νέα της καλλυντικά

Μπεν Άφλεκ - Άνα ντε Άρμας: Τα 16 χρόνια διαφορά τους ένωσαν και ένα μωρό -που δεν ήρθε- τους χώρισε

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξομολογείται: «O γάμος μου με έχει κάνει πολύ διαφορετική»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr