Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια σφραγίζοντας τον έρωτά τους με την απόκτηση έξι παιδιών. Η οικογένεια απολαμβάνει μοναδικές στιγμές καθώς τώρα με την καραντίνα έχουν την ευκαιρία να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.
Η Ολυμπία είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους οικογενειακές στιγμές.
Αυτή τη φορά ανέβασε στα stories τον Βασίλη Σπανούλη να απολαμβάνει με τις δύο του κόρες το φρούτο φράπα. Ειδήσεις σήμερα
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.