Τζέσικα Γκοϊκοετσέα: Ποζάρει... ολόγυμνη στις Μαλδίβες και «κόβει την ανάσα»

Τζέσικα Γκοϊκοετσέα: Ποζάρει... ολόγυμνη στις Μαλδίβες και «κόβει την ανάσα»

Η 24χρονη Ισπανίδα καλλονή εκμεταλλεύτηκε τις διακοπές των Χριστουγέννων για να ταξιδέψει μέχρι τις Μαλδίβες, κόβοντας την ανάσα στους ακολούθούς της

jessica-goicoechea1
Το 24χρονο καυτό μοντέλο από την Ιβηρική χερσόνησο απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στις εξωτικές Μαλδίβες μετά τον χωρισμό της από το μοντέλο και πρώην σύντροφο της Πάρις Χίλτον, Ρίβερ Βιπέρι.

Πλέον ελεύθερη και ωραία δε χάνει στιγμή να ποζάρει αισθησιακά στο Instagram, αφήνοντας τους ακολούθους της με το στόμα… ανοιχτό! Σε πρόσφατη ανάρτηση της μάλιστα ξαπλώνει ολόγυμνη σε μια απέραντη αμμουδιά, γράφοντας στη λεζάντα: «Η γαλήνη πριν την καταιγίδα».

Κλείσιμο


Η Τζέσικα γεννήθηκε στη Βαρκελώνη το 1996 και μόλις σε ηλικία 16 ετών υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με ένα πρακτορείο μοντέλων. Παρά το μειονέκτημα του ύψους της (1,67 μ.), ξεκίνησε ελπιδοφόρα το μόντελινγκ, μέχρι που είχε τη διορατικότητα να χρησιμοποιήσει το Instagram για να εκτοξεύσει την καριέρα της.

Στα 24 της χρόνια και με κοντά στο 1.5 εκατομμύρια ακολούθους, έχει ήδη συνεργαστεί με τους διασημότερους οίκους μόδας, όπως η Rimmel London, η Puma, ο Calvin Klein και η Victoria’s Secret, ενώ έχει εμφανιστεί σε περιοδικά όπως η Vogue, το Glamour, το Elle, το GQ και το Esquire.


Ειδήσεις σήμερα: 

Επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές - Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα

Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης - Τα SOS για τη διαδικασία

Το twitter «κατέβασε» μόνιμα τον λογαριασμό του Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης