Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε χθες από το Ντουμπάι όπου είχε ταξιδέψει τις μέρες των γιορτών λόγω δουλειάς. Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν οι κάμερες όπου μεταξύ άλλων τον ρώτησα τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου αλλά και για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της Τζένης Μπαλατσινού στη ζωή.
«Τι με νοιάζει εμένα για τη Τζένη; Δεν θα ευχηθώ να πάει καλά η γυναίκα; Φυσικά και θα ευχηθώ. Όταν γεννιέται ένα παιδί είναι ιερό», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.