Χρήστος Μάστορας: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Πύρρο Δήμα - «Ήταν ο ήρωάς μου»

Χρήστος Μάστορας: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Πύρρο Δήμα - «Ήταν ο ήρωάς μου»

Στη φετινή απονομή των MadVMA, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης απονέμει το βραβείο για το «τραγούδι της χρονιάς» στον frontman του συγκροτήματος Mέλιsses

pyrros-dimas-xristos-mastoras
Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο με αφορμή τη βράβευσή του από τον Πύρρο Δήμα δημοσίευσε στα social media ο Χρήστος Μάστορας, στέλνοντας, για ακόμα μια φορά, ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας.

Ο frontman του συγκροτήματος Mέλιsses κατέκτησε με το «Δεν Έχω Ιδέα», που κυκλοφορεί από την Panik Records και «σάρωσε» σε digital streams, YouTube views και ραδιοφωνικό airplay, το βραβείο «Τραγούδι της Χρονιάς» στη φετινή απονομή των Mad VMA που θα προβληθεί το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021 (στις 21.00) από το MEGA.





Ο Χρήστος Μάστορας έγραψε στην ανάρτησή του: «MAD VMA 2020 «Δεν έχω ιδέα» Τραγούδι της Χρονιάς 2020. Δεν ήξερα με τι να χαρώ περισσότερο… Με το πρώτο μου προσωπικό βραβείο ή με το γεγονός ότι το παραλαμβάνω από τον Πύρρο Δήμα. Αυτά τα χέρια σήκωσαν στην κορυφή του κόσμου την Ελλάδα αλλά και τις ψυχές όλων των Βορειοηπειρωτών.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ που ήμουν πιτσιρικάς και βλέπαμε με τους γονείς μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεριμένα τη στιγμη που ήταν πλέον “κατω από τη μπάρα” ο Πύρρος και κοιτούσε δεξιά κι αριστερά με ένα χαμόγελο σαν να ‘λεγε “κοιτάχτε, έχω κι άλλο”. Είχε τελικά κι άλλη δύναμη, κι άλλη ψύχη να δώσει για όλους μας..

Κάθε φορά που ο Πύρρος τα κατάφερνε, αποκτούσα κι εγώ δύναμη και πίστη στον εαυτό μου. Ήταν ο ήρωάς μου. Σήκωνε στην πλάτη του τα βάρη τα δικά μου αλλά και των υπολοίπων συντοπιτών του και μας έδινε μια ξαλαφρωμένη ανάσα υπερηφάνιας και δύναμης.

Αυτό το βραβείο το αφιερώνω σε κάθε νέο που θέλει να σπάσει τα όρια της “μειονότητας” που ίσως να του έχουν επιβλήθει. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις εθνικές μειονότητες. Τα μεγάλα όνειρα το κάνουν αυτό. Σε βγάζουν απ΄το μικρό σου δωμάτιο στις γειτονιές του Κόσμου. Τα όνειρά μας δεν έχουν ούτε τοίχους ούτε ταβάνια».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης