Μιμή Ντενίση: Εκτελεί χρέη βοηθού Άη Βασίλη - Δείτε φωτογραφίες

Μιμή Ντενίση: Εκτελεί χρέη βοηθού Άη Βασίλη - Δείτε φωτογραφίες

Το ταξίδι ξεκίνησε από τη Νάξο και η δημοφιλής ηθοποιός μοίρασε δώρα στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας

IMG_8184
Φέτος τα Χριστούγεννα το ταξίδι του Άη-Βασίλη, που μοιράζει δώρα και χαμόγελα, ξεκινά από την Νάξο και καταλήγει στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας! Στον τεράστιο σάκο του αγαπημένου Άγιου όλων των παιδιών υπάρχουν παιχνίδια, ρούχα, παπούτσια αλλά και εκλεκτά παραδοσιακά ναξιώτικα προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των 29 παιδιών που φιλοξενούνται στο ίδρυμα: Πατάτες Νάξου, γραβιέρα Νάξου και ντόπια αμνοερίφια.

Όλα προσφορά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, η οποία κάνει πράξη την υπόσχεση που έδωσαν οι διάσημοι καλεσμένοι της το καλοκαίρι όταν φύτεψαν πατάτες για καλό σκοπό στο «Food Experience Patata Naxos».

Επειδή, όμως, ο σάκος του είναι βαρύς, ο Άη-Βασίλης δεν θα είναι μόνος του: έχει και βοηθό... έκπληξη! Την Μιμή Ντενίση, που θα τον βοηθήσει να μοιράσει στα παιδάκια τα δώρα που τους φέρνει αναλόγως με τα γράμματα που του έστειλαν! Η καταξιωμένη και αγαπημένη ηθοποιός δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση των παραγωγών της Νάξου να βοηθήσει τον Άη-Βασίλη, καθώς αυτές τις Άγιες ημέρες πρωταγωνιστές στις καρδιές όλων μας είναι τα μικρά παιδιά – ειδικά αυτά που μας έχουν ανάγκη.

IMG_8182
IMG_8183
IMG_8185


Ο Άη-Βασίλης φέτος θα είναι… covid free καθώς μόλις παρκάρει το έλκηθρό του και πριν μπει στο Πρότυπο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό, ενώ, εκτός από την γυαλιστερή κόκκινη στολή και τον σκούφο του, θα φορά και προστατευτική μάσκα στέλνοντας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης απέναντι στον επικίνδυνο ιό. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, δήλωσε: «Συνεπείς σε όσα υποσχεθήκαμε το καλοκαίρι, όταν και διοργανώσαμε το “Food Experience Patata Naxos”, στέλνουμε τα ποιοτικά και νόστιμα προϊόντα μας μαζί με παιχνίδια, παπούτσια, ρούχα και την αγάπη μας σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδάκια και στα οποία, δυστυχώς, συνήθως ο Άη-Βασίλης δεν προλαβαίνει να πάει. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους».

Κλείσιμο
IMG_8186
IMG_8187


Στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, που προσφέρει καταφύγιο σε εγκαταλελειμμένα παιδιά εδώ και πάνω από έναν αιώνα, σήμερα φιλοξενούνται 29 παιδάκια προσχολικής ηλικίας 2,5 έως 5,5 ετών από όλη την Ελλάδα.  

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Καρανίκας δίνει συνέντευξη και... επιμένει: «Όσοι συκοφαντούν τον Αλέξη Τσίπρα να φεύγουν από το κόμμα!»

Κορωνοϊός - Βραζιλία: Ο Μπολσονάρου δεν καταλαβαίνει τη βιασύνη για... τα εμβόλια

Γιάννης Λεβεντάκης: Ο γιος του νερουλά που νόμιζε ότι έγινε εφοπλιστής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης