Ο Μικρούτσικος από τον τελικό του Big Brother στο Just The 2 Of Us

Ο Μικρούτσικος από τον τελικό του Big Brother στο Just The 2 Of Us

Καλεσμένη του Κοκλώνη η Γαρμπή - Ο παρουσιαστής θα πάρει θέση στην κριτική επιτροπή και θα σχολιάσει τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων

Andreas_Mikroutsikos
Με το «Κοκορίκο» που τραγούδησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη το βράδυ της Πέμπτης να έχει γίνει viral, το Just The 2 Of Us ετοιμάζεται για τον αποψινό προημιτελικό. Η βραδιά της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου ήταν η τελευταία διαγωνιστική εμφάνιση στο J2US για την Πέννυ Μπαλτατζή και τον Αντώνη Λουδάρο, με 7 ζευγάρια να έχουν πλέον πάρει το πράσινο φως για μια ακόμα εμφάνιση σήμερα το βράδυ και τον ανταγωνισμό να μεγαλώνει.

Από την αρχή της σεζόν ο Νίκος Κοκλώνης έχει «υποσχεθεί» να φέρει στη σκηνή του Just The 2 Of Us την Καίτη Γαρμπή, υπόσχεση που απόψε θα γίνει πράξη. Άλλωστε του Just The 2 Of Us «του πάει πολύ» το λαϊκό τραγούδι, που σε εποχές καραντίνας έχει λείψει από τον κόσμο- η εμφάνιση του Βασίλη Καρρά πριν από δύο εβδομάδες εκτόξευσε την τηλεθέαση και προκάλεσε παροξυσμό στα social media.

Στο σόου της αποψινής βραδιάς θα δούμε και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, εμφάνιση που είχε συζητηθεί για προηγούμενο live και τελικά μετατέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα πάρει θέση στην κριτική επιτροπή και θα σχολιάσει τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων -χωρίς να είναι γνωστό αν θα κληθεί και να βαθμολογήσει.

Έχοντας αφήσει το στίγμα του και σε διαγωνιστικά μουσικά σόου -δεκαετίες μετά το Fame Story πρώην παίκτες όπως η Άσπα Τσίνα ερωτούνται για τις εξομολογήσεις και τις κόντρες τους με τον παρουσιαστή- ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Just θα ξεδιπλώσει και τη μουσική του ιδιότητα ως συνθέτης και τραγουδοποιός. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα στη σκηνή του J2US ακούσαμε την «Άνοιξη» του Ανδρέα Μικρούτσικου, με την οποία η Σοφία Βόσσου είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Γιουροβίζιον. Μένει να δούμε αν θα κάνει και κάποιο... Γούτσου Γούτσου ντουέτο με τον Νίκο Κοκλώνη. Ειδήσεις σήμερα:

Lockdown - Κορωνοϊός: «Click away»... με φειδώ στην Ερμού - Sms 6 για βόλτα στην παραλία του Φλοίσβου

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Εμανουέλ Μακρόν - Παραμένει με συμπτώματα Covid-19

Ερευνάται για την υπόθεση Έπσταϊν o ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων, Ζαν-Λικ Μπρουνέλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης