Ο Tom Cruise έχει μυστική σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του Hayley Atwell

Ο Tom Cruise έχει μυστική σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του Hayley Atwell

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο 'Mission: Impossible 7' και έχουν είκοσι χρόνια διαφορά

atwell
Μέρες μετά την κυκλοφορία του ηχητικού στο οποίο ακουγόταν ο Tom Cruise να ουρλιάζει σε συνεργάτες του για μη τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας, η βιομηχανία του θεάματος βρίσκεται ακόμη σε αναβρασμό. Η ευκαιρία για να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον σε άλλο θέμα σε σχέση με τον 58χρονο αειθαλή ηθοποιό δίνεται σήμερα από τη βρετανική The Sun, η οποία γράφει ότι ο Κρουζ βρίσκεται σε κρυφή σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Mission Impossible 7 Hayley Atwell.  

Η Βρετανίδα στάρλετ είναι 20 χρόνια νεότερη του Αμερικανού ηθοποιού και έχει γίνει γνωστή πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως "Το όνειρο της Κασσάνδρας" και "Η Δούκισσα". Η μεγαλύτερη επιτυχία της ωστόσο είναι ο ρόλος της ως Agent Carter στης ταινίες της MARVEL καθώς και στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.
atwell2
Η εκθαμβωτική Hayley Atwell έχει γίνει γνωστή χάρη στο ρόλο της ως Peggy Carter.

Κλείσιμο
Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας Mission Impossible 7 και σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή που έκανε γνωστή τη σχέση τους, οι δύο ηθοποιοί "Ξεκίνησαν [να βγαίνουν] από την πρώτη κιόλας μέρα. Συναντιούνται αργά το βράδυ στο σπίτι [του Κρουζ] και δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Έχουν γίνει αχώριστοι, και οι δυσκολίες του lockdown τους έχουν φέρει ακόμη πιο κοντά."

Ο Τομ Κρουζ έχει παντρευτεί τρεις φορές, δεν έχει κάνει ωστόσο μακροχρόνια σχέση μετά το διαζύγιό του με την Katie Holmes το 2012. Ο εκκεντρικός ηθοποιός είναι περίφημος για την αχαλίνωτη προσωπικότητά του και τις αμφιλεγόμενες συνήθειες του, μεταξύ των οποίων η πολυετής αφοσίωσή του στην εκκλησία της Σαϊεντολογίας. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα του απερίγραπτου χαρακτήρα του είναι το viral ηχητικό στο οποίο ο σταρ επιτίθεται λεκτικά σε δύο συνεργάτες του, λόγω μη τήρησης των μέτρων ασφαλείας. Η συμπεριφορά του προκάλεσε την παραίτηση πέντε εργαζομένων στην παραγωγή, καθώς και σούσουρο στην βιομηχανία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης