Την ενόχλησή της με δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή εξέφρασε η Μαρία Μπακοδήμου. «Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου. Το βρίσκω πάρα πολύ σεξιστικό να μιλάμε για μια γυναίκα πώς θα ντυθεί και πώς θα είναι. Όπως της αρέσει θα είναι και όπως της αρέσει θα ντυθεί. Μην το κάνετε ούτε εσείς. Με ρωτάνε και γυναίκες. Τι είναι αυτό; Τι σημαίνει αυτό; Γιατί πρέπει μια γυναίκα να δώσει λογαριασμό για το πώς θα ντυθεί; Όπως νιώθει θα ντυθεί», τονίζει χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου η οποία έχει ακούσει πάρα πολλά σχόλια για τις τηλεοπτικές ενδυματολογικές της επιλογές με τον σχολιασμό να επικεντρώνεται συνήθως στο μπούστο της.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV