Ένα τεράστιο καλάθι με προϊόντα για στιγμιαίο ρόφημα καφέ από γάλα βρώμης και από κουρκουμά, έστειλε η Μέγκαν Μαρκλ δώρο Χριστουγέννων στην Όπρα Γουίνφρεϊ.
Η 66χρονη Αμερικανίδα σταρ της τηλεόρασης μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram, αποκαλύπτοντας το «βασιλικό δώρο» και ταυτόχρονα προωθώντας την εταιρεία Clevr Blends, που παράγει και εμπορεύεται τα προϊόντα, στην οποία έχει επενδύσει πλέον ηΜέγκαν Μαρκλ ως μέτοχος.
«Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων, η γειτόνισσα μου «Μ» μου έστειλε ένα καλάθι γεμάτο γευστικά προϊόντα. Αν το είχα νωρίτερα, θα το είχα προσθέσει στη λίστα με τα αγαπημένα μου»έγραψε στην ανάρτησή της η Όπρα Γουίνφρεϊ.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.