MEGA cinema με «Άγγελους του Τσάρλι» και «Hellboy»

MEGA cinema με «Άγγελους του Τσάρλι» και «Hellboy»

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο MEGA 

CHARLIESANGELS2000__10_
Δυνατό είναι το πρόγραμμα ταινιών του MEGA το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Μια πλούσια γυναίκα και ο θετός γιός της θα βρεθούν σε δύσκολη θέση όταν στο απομακρυσμένο αρχοντικό τους, γίνονται στόχος τριών κακοποιών με μόνη βοήθεια στον ορίζοντα έναν ειδικό των συστημάτων ασφαλείας. Όλα αυτά στην ταινία «Απειλή στο σπίτι» («Home invasion», ΗΠΑ, 2016) που θα μεταδοθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου από το MEGA στις 24.00. Για γερά νεύρα , σφιχτοδεμένο, αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ του Ντέιβιντ Τέναντ, το οποίο δεν κρύβει τις επιρροές του από το «Δωμάτιο πανικού» του Ντέιβιντ Φίντσερ. . Η Νατάσα Χένστριτζ πρωταγωνιστεί δίπλα στους Τζέισον Πάτρικ, Σκοτ Άτκινς και Ουίλιαμ Ντίκινσον.

HOME_INVASION__2_


Την Κυριακή στις 21.00, «Οι Αγγελοι του Τσάρλι» (Charlie 's angels, ΗΠΑ, 2000), η πρώτη κινηματογραφική εκδοχή της ομότιτλης τηλεοπτικής σειράς στην οποία τρια πανέμορφα κορίτσια (Κάμερον Ντίαζ, Ντριού Μπάριμορ, Λούσι Λιού) γίνονται η …θηλυκή απάντηση του Τζέιμς Μποντ με αφεντικό τον Τσάρλι, τον μυστηριώδη εργοδότη τους που ποτέ δεν έχουν δει. Mεγάλη επιτυχία της εποχής της ακολουθήθηκε από μια συνέχεια με τις ίδιες πρωταγωνίστριες και υπό τις οδηγίες και πάλι του Τζόζεφ Μακ Γκίντι Νίκολ (γνωστού με το ψευδώνυμο McG).

CHARLIESANGELS2000_


Στη 01.20 σειρά έχει ο («Hellboy» ΗΠΑ, 2004), ο παραμορφωμένος ήρωας της Marvel Comics, οποίος μετατρέπεται σε υπερασπιστή της ανθρωπότητας από τις δυνάμεις του Σκότους. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Μεξικανό Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Οσκαρ σκηνοθεσίας για την «Moρφή του νερού») και είναι γυρισμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην προδώσει τους φαν του ομότιτλου κόμιξ.Η επιτυχία της είχε ως αποτέλεσμα κι άλλες κινηματογραφικές «συνέχειες». Ο Ρον Πέρλμαν υποδύεται τον ήρωα του τίτλου.

HELLBOY__1_

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης