Θεοφανία Παπαθωμά: «Οι ‘’Άγριες Μέλισσες’’ μπορούν να πάνε και πέντε χρονιές»
«Όταν ένα σήριαλ κάνει 30άρια και δεν έχει τελειώσει η ιστορία του και ο κόσμος το αγαπάει, γιατί να μην του το δώσεις και για τρίτη χρονιά;» σχολίασε η Βιολέτα της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1
Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τις εξελίξεις της σειράς «Άγριες Μέλισσες» όπου συμμετέχει.
«Η Βιολέτα είναι ένας καλός και τίμιος άνθρωπος που τους βοηθάει όλους. Ο Μιλτιάδης (Γιώργος Γάλλος) έχει ένα πρόβλημα, αλλά εγώ τον κουράρω πολύ καλά, οπότε θα τον συνεφέρω. Η Βιολέτα τον αγαπάει πάρα πολύ και η αγάπη θεραπεύει τα πάντα. Θα περάσουμε μία φάση χωρισμού, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Βιολέτα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.
Επιπλέον, αναφερόμενη στους σεναριογράφουςτης σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλη, είπε: «Τους θεωρώ πολύ δυνατούς. Εγώ θεωρώ ότι μπορούν να το πάνε και πέντε χρονιές. Καλό θα ήταν να πάμε και για τρίτη χρονιά. Όταν ένα σήριαλ κάνει 30άρια και δεν έχει τελειώσει η ιστορία του και ο κόσμος το αγαπάει, γιατί να μην του το δώσεις και για τρίτη χρονιά;» σχολίασε.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.