Θεοφανία Παπαθωμά: «Οι ‘’Άγριες Μέλισσες’’ μπορούν να πάνε και πέντε χρονιές»
«Όταν ένα σήριαλ κάνει 30άρια και δεν έχει τελειώσει η ιστορία του και ο κόσμος το αγαπάει, γιατί να μην του το δώσεις και για τρίτη χρονιά;» σχολίασε η Βιολέτα της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1
Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τις εξελίξεις της σειράς «Άγριες Μέλισσες» όπου συμμετέχει.
«Η Βιολέτα είναι ένας καλός και τίμιος άνθρωπος που τους βοηθάει όλους. Ο Μιλτιάδης (Γιώργος Γάλλος) έχει ένα πρόβλημα, αλλά εγώ τον κουράρω πολύ καλά, οπότε θα τον συνεφέρω. Η Βιολέτα τον αγαπάει πάρα πολύ και η αγάπη θεραπεύει τα πάντα. Θα περάσουμε μία φάση χωρισμού, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Βιολέτα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.
Επιπλέον, αναφερόμενη στους σεναριογράφουςτης σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλη, είπε: «Τους θεωρώ πολύ δυνατούς. Εγώ θεωρώ ότι μπορούν να το πάνε και πέντε χρονιές. Καλό θα ήταν να πάμε και για τρίτη χρονιά. Όταν ένα σήριαλ κάνει 30άρια και δεν έχει τελειώσει η ιστορία του και ο κόσμος το αγαπάει, γιατί να μην του το δώσεις και για τρίτη χρονιά;» σχολίασε.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.