Ένταση προκλήθηκε στο σημερινό επεισόδιο τουGNTMλίγο πριν την έναρξη της φωτογράφησης. Όλα άρχισαν όταν ο Ηρακλής, που είχε κερδίσει στην προηγούμενη δοκιμασία, επέλεξε να δώσει το disadvantage σε κάποιο παίκτη από τη δική παρέα και όχι στην αντίπαλη ομάδα. Κι ο κλήρος έπεσε στην Μαριαγάπη.
Όπως ήταν φυσικό, εκείνη θέλησε να μάθει γιατί διάλεξε εκείνη και όχι και κάποιο άλλο μοντέλο, αφού οι δυο τους κάνουν παρέα από την αρχή του διαγωνισμού.
“Η φάση είναι ότι προσπαθώ να διώξω άτομα”, δήλωσε ο Ηρακλής. “Εγώ θα το έδινα πρώτα σε δυνατούς παίκτες από τα άτομα που δεν κάνω παρέα και μετά στους δικούς μου. Το να διώξεις τους δικούς σου φίλους και να είσαι μετά μόνος στο σπίτι είναι πολύ καλύτερο;”, απάντησε η Μαριαγάπη.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας