«Μουσικό κουτί»: Δείτε δύο «απρόσμενες» ερμηνείες από την αποψινή εκπομπή της ΕΡΤ1

«Μουσικό κουτί»: Δείτε δύο «απρόσμενες» ερμηνείες από την αποψινή εκπομπή της ΕΡΤ1

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Μίλτο Πασχαλίδη και τη Γιώτα Νέγκα, σε ένα αναπάντεχο μουσικό ρεπερτόριο

ΜΟΥΣΙΚΟ-ΚΟΥΤΙ_10-1
Μεγάλες επιτυχίες, περνώντας από το ένα μουσικό είδος στο άλλο, ερμηνεύουν οι καλεσμένοι του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη, Μίλτος Πασχαλίδης και Γιώτα Νέγκα στο «Μουσικό κουτί», που μεταδίδει η ΕΡΤ1, σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, στις 22:00.

Στα 120 λεπτά που διαρκεί η εκπομπή, η παρέα των τεσσάρων δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ανικανοποίητο. Το «Imagine» του αξέχαστου John Lennon δίνει τη θέση του στη μεγάλη λαϊκή επιτυχία του Απόστολου Καλδάρα «Και ας παν στην ευχή τα παλιά», που έχει τραγουδήσει μοναδικά ο μεγάλος Στέλιος Καζαντζίδης.

ΜΟΥΣΙΚΟ-ΚΟΥΤΙ_03-3

Το «Κλείνω και έρχομαι» του Νίκου Πορτοκάλογλου περνά σε άλλη εκδοχή από τη λαϊκή ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα, ενώ το πλατό «ανάβει» με το κορυφαίο «Should I stay or should I go» των Clash, που ερμηνεύουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και τους συνοδεύουν η Ρένα Μόρφη και η Γιώτα Νέγκα.

Δείτε δύο αποσπάσματα από το αποψινό «Μουσικό κουτί».

Κλείσιμο
O Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύουν μοναδικά Νίκο Ξυλούρη ,«Αυτόν τον κόσμο τον καλό».

Πασχαλίδης - Πορτοκάλογλου τραγουδούν Ξυλούρη στο «Μουσικό Κουτί» ΕΡΤ1  2 Δεκεμβρίου στις 22:00.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης